ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
11/04/2024 — 03:00 π.μ.

Πάμε με το 50/50 Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν τους πρώτους τους αγώνες στα προημιτελικά του Conference League και έχουν όλες τις προδιαγραφές για να μην χάσουν. Δυο αναμετρήσεις πάντως που λογικά θα βγάλουν ισάριθμα G/G.

pamestoixima.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΦΕΝΕΡ: Είναι ένα ματς που μοιάζει απόλυτα ισορροπημένο, ακόμη και στις αποδόσεις των μπούκερς (ελαφρώς φαβορί, προφανώς λόγω έδρας και παράδοσης, ο Ολυμπιακός). Τόσο ο ένας όσο και η άλλη είναι σε καλή κατάσταση, με δυο σοβαρές απουσίες, του Ποντένσε για τους γηπεδούχους και του (πιο αξιόπιστου στόπερ τους) Τζίκου για τους φιλοξενούμενους!

Η Φενέρ που παραμένει αήττητη στις 19 τελευταίες αγωνιστικές του τουρκικού πρωταθλήματος (με 17 νίκες), έχοντας και την καλύτερη επίθεση (83 γκολ σε 32 αγωνιστικές) είναι ομάδα και του... εκτός έδρας! Στην Τουρκία έχει απολογισμό 14-1-1 και στην Ευρώπη 5-0-2 στις εξόδους της. Ο αδύναμος κρίκος της είναι η άμυνα, ίσως γιατί παίζει με πολύ επιθετικούς μπακ. Επίσης έχει αρνητικό πρόσημο στις αναμετρήσεις της με ελληνικές ομάδες (2-2-4), με τα «καναρίνια» να μετράνε 3 ήττες σε 4 επισκέψεις τους στην Ελλάδα, κερδίζοντας μόνο τον Ατρόμητο!! Αντιθέτως οι ερυθρόλευκοι μετράνε 6-2-3 στα παιχνίδια τους τουρκικές ομάδες, ενώ είναι αήττητοι σε 5 εντός αναμετρήσεις (3-2-0), όπου δέχτηκαν μόλις 1 γκολ (από την Μπεσίκτας).

Ο Μεντιλίμπαρ φυσιολογικά θα επιστρέψει στο σχήμα με τους τρεις σπουδαίους χαφ που διαθέτει και τους έχει ταιριάξει καλά (Έσσε/Τσικίνιο/Όρτα), αφού του δίνουν μεγάλη αρμονία σε αγώνες ίσων μέτρων με τον αντίπαλο. Ειδικά απόψε περιμένω μεγάλο παιχνίδι, λόγω extra κινήτρου και από τον κάπτεν Κώστα Φορτούνη! Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει ώστε να μη δεχτεί πρώτος και γρήγορα γκολ, αν τα καταφέρει δεν βλέπω να χάνει παρότι παίζει με μία πολύ καλή ομάδα, η οποία σε κάθε γήπεδο ξέρει και μπορεί να σκοράρει και που διαθέτει σπουδαίους μεσοεπιθετικούς. Η σημερινή Φενέρ πάντως είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από εκείνη που πριν από μια 3ετία είχε γνωρίσει δυο ευρωπαικές ήττες από τον Ολυμπιακό...

pamestoixima.gr

Τι παίζουμε; Φυσιολογικά Goal - Goal, που δικαιολογημένα είναι χαμηλά, στο 1,64. Το ίδιο και το Over 2,5 στο 1,78, σε αποδόσεις pamestoixima.grΣε τέτοιες τιμές θα προτιμήσω το 1Χ & Ο 1,5, σε απόδοση 1,75!

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΠΑΟΚ: Το προηγούμενο ζευγάρωμά τους είχε γίνει τη σεζόν 2010-11, στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με τα δύο ματς, σε Βέλγιο και Θεσσαλονίκη, να λήγουν ισόπαλα με 1-1! Ένα σκορ, παρεμπιπτόντως, που το βρίσκω πολύ πιθανό για να έρθει κι απόψε!

Ο ΠΑΟΚ συνολικά σε ελληνο-βελγικές αναμετρήσεις έχει απολογισμό υπέρ του, 3-3-2. Ειδικότερα όταν επισκέπτεται το Βέλγιο μετράει 2-1-1, μάλιστα με 3/4 g/g! Επίσης, οι "ασπρόμαυροι" έχουν να επιδείξουν και 5/7 Over+G/G, στα μέχρι τώρα φετινά εκτός έδρας διεθνή παιχνίδια τους...

Η Μπριζ συγκριτικά με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ομάδα πιο αθλητική, πιο γρήγορη, με εντάσεις στο παιχνίδι της και με αρκετούς σκόρερ. Η μεγάλη της αδυναμία εντοπίζεται στις επιστροφές, στο αμυντικό τρανζίσιον, εκεί δηλαδή που είναι το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ. Οι Βέλγοι έχουν και σημαντικές απώλειες, κυρίως του όντως υπερ-πολύτιμου δεξιού τους εξτρέμ Όλσεν (23 γκολ/8 ασίστ σε 46 αγώνες) και του έμπειρου βασικού του τερματοφύλακα Μινιολέ. Επίσης έχουν το... σύνδρομο να δέχονται γκολ στο τέλος των αναμετρήσεών τους.

pamestoixima.gr

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, θα έχει 100% φτιαγμένους τους ασπρόμαυρους και στα δικά μου μάτια είναι πιο πιθανό ο δικέφαλος να προχωρήσει ημιτελικά γιατί όχι και στα τελικά του Cofference League παρά να πάρει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Σημαντική η απουσία του εργάτη Μούργκ, πολύ πιο σημαντική όμως, για τον ΠΑΟΚ, η επιστροφή βραζιλιάνικου βαρόμετρου, δηλαδή του Τάισον!

Τι παίζουμε, σε ένα ματς που νομίζω κάποια στιγμή θα ανοίξει για τα καλά; Η εικόνα των δύο ομάδων στην τρέχουσα σεζόν δεν δικαιολογεί το 1.77 στον άσο της Μπριζ, πέραν της αγωνιστικής της αστάθειας θα έχει και σημαντικές απουσίες, συνεχίζοντας με υπηρεσιακό προπονητή. Συνυπολογίζοντας την τρομερή ευχέρεια που διαθέτουν αμφότερες στο σκοράρισμα, πρώτη και... λογική επιλογή μου μοιάζει το Goal-Goal σε τιμή 1,74! Συνδυαστικά με το Over 2,5 η απόδοση ανεβαίνει στο 2,12. Το παίρνω... Όπως θα ποντάρω και στον ΠΑΟΚ, που είναι μανούλα γενικά φέτος εκτός έδρας. Ποντάρω και στο Χ2 της ΔΕ σε τιμή 2,02 στο pamestoixima.gr...

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
11/04/2024 - 03:00
1Χ & Over 1.5
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ
1.75
Χ2
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
2.02
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
11/04/2024 - 03:00
Over 2.5
Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ
1.78
Goal - Goal & Over 2.5
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
2.12
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!