ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
13/04/2024 — 11:29 π.μ.

Κυνηγάω ισοπαλίες στα πλέι άουτ

Από τα 4 σημερινά παιχνίδια των play out το ένα είναι... εξάποντο, το άλλο είναι "πονηρό", υπάρχει το... αδιάφορο στις Σέρρες και με το μονόπλευρο ενδιαφέρον αλλά και την... παγίδα στα Γιάννινα.

pamestoixima.gr

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τεράστιο διπλό για τους νεοφώτιστους στην Τρίπολη και δη με ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη τους επί κόουτς Μπράτσου, αρκετή όμως για να τους βγάλει - στο +1 - ξανά από τη ζώνη υποβιβασμού. Σε παραγωγικό οίστρο ο σκόρερ Οζέγκοβιτς (σημείωσε και τα 5 τελευταία γκολ της), με τους... ανταγωνιστές της Κηφισιάς να φωνάζουν πως την "σπρώχνουν" διαιτητικά για να μείνει στην κατηγορία!

Οι Αγρινιώτες υποχώρησαν μετά από καιρό στη ζώνη του υποβιβασμού, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, σε ένα ματς που το 0-1 τους αδικεί αφού έχασαν τεράστιες ευκαιρίες για να πάρουν έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Παναιτωλικός είναι μια από τις δυο ομάδες χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα ενώ... βράζει για την διαιτησία, απειλώντας πως αν αδικηθεί και σήμερα θα αποχωρήσουν από το ματς!! Ζήτησε ξένους διαιτητές αλλά η ΚΕΔ όρισε Έλληνα στο χορτάρι και Ολλανδό VARίστα.

Η Κηφισιά μόνο σε 3 από τα 28 φετινά της παιχνίδια στο πρωτάθλημα κράτησε το μηδέν παθητικό ενώ ήρθαν G/G τα 5/6 τελευταία της και Over 2,5 τα 7/9! Ο Παναιτωλικός μετράει 4 σερί ισοπαλίες εκτός έδρας, όλες με G/G, στα 11 από τα 14 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του δέχτηκε γκολ στο α’ ημίχρονο και μόνο στα Γιάννενα (0-0) κράτησε απαραβίαστη την εστία του εκτός έδρας!

pamestoixima.gr

Τι παίζουμε, σε ματς που μιλάμε για... 6ποντο; Ο νικητής θα κάνει τεράστιο βήμα παραμονής, ο χαμένος θα πλησιάσει στην SL 2. Αναμέτρηση με αναμενόμενη πολύ μεγάλη ένταση και με την παρασκηνιολογία στα κόκκινα λόγω και του διακυβεύματος. Ως ομάδες, με κριτήρια καθαρά αγωνιστικά, το βλέπω χλωμό ή μια να κάνει δεύτερη σερί νίκη και η άλλη δεύτερη σερί ήττα. Άλλωστε και ο κόουτς Μπράτσος μετράει μόλις μια νίκη στις εφτά φορές που αντιμετώπισε τον Παναιτωλικό, έχοντας αρνητική, προσωπική παράδοση. Θα ποντάρω στο Χ2 & Οver 1,5 σε απόδοση 2,22 αλλά και στο G/G που πληρώνει 1,82, τιμές pamestoixima.gr.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος στον ΠΑΣ. Δεν μπορεί να κερδίσει με τίποτα, βρίσκεται με το 1,5 πόδι στη SL2, τον "πιστόλιασε" και ο διαιτητής στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αφήνοντας τον με δέκα μετά από... τραβηγμένη από τα μαλλιά αποβολή στο 26' κι ενώ βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ! Με 6 ματς δίχως νίκη (0-3-3) και με 2/3 ήττες στα playouts κινδυνεύει να υποβιβαστεί από σήμερα, εφόσον χάσει ξανά. Ο ΠΑΣ προέχεται από 4 σερί «Χ» εντός, από αμφίσκορα στα 4/5 τελευταία του εντός έδρας, ενώ Over 2,5 ήταν τα 5/7 πιο πρόσφατά του!

Ο Αστέρας, επίσης έχει ξεχάσει πως κερδίζεις (0-2-7) κι ενώ μετράει 4 διαδοχικές ήττες. Τουλάχιστον με τους 31 βαθμούς είναι άνετος για την παραμονή. Έχει όμως αρχίσει η γκρίνια - και μέσω αρνητικών δημοσιευμάτων - για τον κόουτς Ράσταβατς, ο οποίος αν θέλει να μην ανησυχεί για τη θέση του, παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρει βαθμούς να κάνει και μία νίκη στα play out. Τα Γιάννενα πάντως ο Σέρβος τεχνικός δεν τα έχει κερδίσει ποτέ στο παρελθόν, ενώ γενικότερα ο Αστέρας Τρίπολης από τον Νοέμβριο του 2016 έχει να νικήσει στους Ζωσιμάδες!!! Από τότε ακολούθησαν 4 ισοπαλίες και 3 νίκες για τον ΠΑΣ (σερί στις τελευταίες ισάριθμες αναμετρήσεις)!! Επίσης, σε 9 σερί ματς δέχεται 2+ γκολ, μετράει 7 ήττες στις 7 τελευταίες εξόδους, ενώ μετράει και 4 σερί 2-3 γκολ.

pamestoixima.gr

Η κατάσταση στον ΠΑΣ μοιάζει μη αναστρέψιμη, χωρίς... σφυγμό, ένα θαύμα ψάχνει ουσιαστικά για να σωθεί και φυσιολογικά θα τα παίξει όλα για όλα στα 4 ματς που του απομένουν. Διοικητικά προβλήματα, γκρίνια από τον κόσμο, κακό πλέον ποδόσφαιρο κι αρνητική ενέργεια από τον κόουτς Γρηγορίου. Και από την άλλη ο Αστέρας που μοιάζει να κάνει αγγαρεία στα play outs. Υπό αυτήν την έννοια, το κίνητρο θα μπορούσε να μετρήσει, αλλά ο ΠΑΣ δείχνει και ανίκανος να κερδίσει ακόμη και αδιάφορο αντίπαλο!!! Επαναλαμβάνω όμως, πίεση υπάρχει και στον Αστέρα από τα σερί αρνητικά αποτελέσματα. Λογικά κανείς τους δεν θα συμβιβαστεί με την ισοπαλία.

Τι παίζουμε; Υπάρχουν προϋποθέσεις για να ανοίξει το ματς, ενώ το έτσι κι αλλιώς fair G/G πληρώνει και 1,80 στο pamestoixima.gr. Δελεαστικό βρίσκω και το 2,00 του Over 2,5 γκολ. Να έχετε πάντως υπόψιν σας πως στα 18 τελευταία ζευγαρώματά τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μόλις 5 φορές (3 ο ΠΑΣ, 2 ο Αστέρας) επικράτησε ο εκάστοτε γηπεδούχος...

ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η φετινή… Σίτι των πλέι άουτ έγινε η ομάδα των Μπέου - Κόντη. Καλπάζουν κυριολεκτικά για την παραμονή, άλωσαν και το Αγρίνιο, κάνοντας το 3/3 και πηγαίνοντας στο +4 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Λογικός, λοιπόν, ο φαβοριτισμός του Βόλου ακόμη και σε ματς κεκλεισμένων των θυρών και κόντρα σε μια ομάδα, αυτή του Ίλιτς, που συνεχίζει αήττητη στα πλέι άουτ, με τρίτη ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια της.

Κάποια στιγμή θα σταματήσει το σερί νικών του Βόλου και θα ποντάρω σε αυτό σήμερα, παρόλο που ουσιαστικό κίνητρο δεν υπάρχει για τους Περιστεριώτες. Για μένα βέβαια και ο Βόλος που διαθέτει την... τεχνογνωσία, έχει ήδη σωθεί! Βρίσκω, λοιπόν, πονηρή την αναμέτρηση αυτή.

pamestoixima.gr

Τι παίζουμε; Ο Βόλος μετράει 6 σερί G/G εντός έδρας, δέχτηκε 1+ γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια του ως γηπεδούχος (πρωτάθλημα & Κύπελλο), ενώ οver 0,5 γκολ ημίχρονο βγήκαν και τα 7 πιο πρόσφατα εντός. Και ο Ατρόμητος έχει να επιδείξει G/G στα 4/5 τελευταία του ενώ και τα 7 τελευταία ζευγαρωματά τους, ανεξαρτήτου έδρας, είχαν 2-3 γκολ! Επιλέγω, λοιπόν, από σημείο το Χ σε απόδοση 3,50, ενώ πιο safe ασφαλώς το G/G στο 1,90 και λόγω παράδοσης το 2-3 γκολ που πληρώνει 1,94!

ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ - ΟΦΗ: Από το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών έχουν περάσει νικηφόρα μόνο οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ενώ τα 5 από τα 6 τελευταία εντός έδρας ματς του Πανσερραϊκού είχαν εύρος 2-3 γκολ. Ο κόουτς Δέλλας έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του ΟΦΗ στο 4-0 σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία, ενώ από τα 7 συνολικά ματς που έχει δώσει στα 5 μπήκαν 4 γκολ και τα 2 ήρθαν 0-0.

Παιχνίδι χωρίς ουσία, χωρίς εκατέρωθεν στόχευση, χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Με τις δυο ομάδες να πρέπει να πράξουν τα απολύτως απαραίτητα, ώστε να μην υπάρχει σε λίγο καιρό ούτε υποψία κινδύνου για την παραμονή τους. Για να συμβεί αυτό, μια ισοπαλία θα ήταν φιλική και για τις δυο ομάδες. Καλοπληρώνει μάλιστα σε απόδοση 3,00.

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
13/04/2024 - 11:29
Χ2 & Over 1.5
Κηφισιά - Παναιτωλικός
2.22
Ισοπαλία
Βόλος - Ατρόμητος
3.5
Ισοπαλία
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ
3
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
13/04/2024 - 11:29
Goal - Goal
Κηφισιά - Παναιτωλικός
1.82
Goal - Goal
Βόλος - Ατρόμητος
1.9
Over 2.5
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
2
2-3 Goal
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ
1.97
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!