ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
14/04/2024 — 01:00 π.μ.

ΑΕΚ και ΠΑΟ τελειώνουν από νωρίς τους αντιπάλους τους

Κουτσουρεμένη η 5η αγωνιστική των play offs, λόγω... ευρωπαϊκής άδειας ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Στα άλλα δυο ματς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα νικήσουν και με over και "καθαρίζοντας την μπουγάδα" από νωρίς! Ειδικότερα για την Πρωταθλήτρια περιμένω ξέσπασμα της!!

pamestoixima.gr

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ: Το τετραπλό φετινό ζευγάρωμα των δυο ομάδων, σε regular season πρωταθλήματος και στα προημιτελικά του Κυπέλλου, δεν προσφέρει αντιπροσωπευτικό δείγμα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε στην σημερινή 5η αναμέτρησή τους. Κόντρα, λοιπόν, στο 1-3-0 με συνολικό σκορ 5-4 γκολ, προσωπικά βλέπω απόψε μια καθαρή επικράτηση της Πρωταθλήτριας, πιθανότατα από το πρώτο ημίχρονο, σε μια αναμέτρηση με αρκετά γκολ!!

Ναι μεν έχει κάνει μπόλικη ζημιά την τρέχουσα σεζόν ο Άρης στην ΑΕΚ, κόντρα μάλιστα στις... προβλέψεις των συνωμοσιολόγων που... πατούσαν/πατάνε στην φιλική σχέση Μελισανίδη - Γ. Παπαδόπουλου/Καρυπίδη, αλλά πλέον οι γηπεδούχοι πιέζονται αφόρητα βαθμολογικά, όντας στην δεύτερη θέση και δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέο στραβοπάτημα. Ούτε σήμερα, ούτε την επόμενη αγωνιστική στο "Βικελίδης"...

pamestoixima.gr

Το κλίμα στην Opap Arena, λόγω γενεθλίων της ΑΕΚ, θα είναι εορταστικό, ενώ το συγκεκριμένο γήπεδο έχει τέτοια ... ατμοσφαιρική δυναμική που μπορεί να σπρώξει από μόνο του την ομάδα του Αλμέιδα Σε συνδυασμό με την ανώτερη ποιότητα έναντι των κιτρίνων της Θεσσαλονίκης δικαιολογούνται 110% και οι χαμηλές αποδόσεις στον "άσο". Είμαι βέβαιος πως ο Αλμέιδα θα κοιτάξει να σκοράρουν νωρίς και θα ψάξει σκορ! Χωρίς νίκη η ΑΕΚ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αλλά αήττητη εντός έδρας (11-4-0). Δύο σερί ήττες για τον Άρη, από Ολυμπιακό εκτός / Παναθηναϊκό εντός, χωρίς καν να σκοράρει. Και το κακό θα τριτώσει για το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου.

Τι παίζουμεΑΕΚ και Ο 2,5 σε απόδοση 1,64 ή ΑΕΚ ημίχρονο/τελικό (1/1) σε απόδοση 1,65. Μου αρέσει τo Over 1,5 συνολικά γκολ πρώτου ημιχρόνου σε απόδοση 2,27, αλλά και να καταλογίσει ο ρεφ Μανούχος πέναλτι που πληρώνει 2,50 στο pamestoixima.gr.

ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ: Το 2-2 στην Λεωφόρο που ... σόκαρε τότε τους πράσινους, λίγο πριν από το φινάλε της regular season, είχε βάλει τέλος και σε νικηφόρο σερί 7 παιχνιδιών ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, επί της ρουμελιώτικής ομάδας. Μάλιστα στα 6 από αυτά νικούσε την Λαμία από το α’ ημίχρονο. Και συνολικά στα 12 τελευταία μεταξύ τους ματς, ο Παναθηναϊκός μετράει 9 νίκες και 3 ισοπαλίες! Οπότε σήμερα μετά την εξαίρεση επιστρέφουμε στον κανόνα της εν λόγω αναμέτρησης!!

pamestoixima.gr

Είναι αλήθεια πως επί Τερίμ ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει μια σταθερότητα/επανάληψη σε διάφορα στατιστικά. Τα 10 από τα 15 ματς του στο πρωτάθλημα είχαν εύρος 2-3 γκολ. Και στα 8 από τα 9 εντός έδρας έχει πετύχει ακριβώς 2 γκολ, μόνο με την Κηφισιά έμεινε στο 1! Επίσης 4 Goal/Goal έχει ο Παναθηναϊκός στα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στη Super League...

O ΠΑΟ μετά από δυο και μήνες πανηγύρισε 2η σερί νίκη στο πρωτάθλημα ενώ για πρώτη φορά επί Τερίμ έκανε δεύτερο διαδοχικό διπλό. Έτσι κατάφεραν να φτάσουν στο -2 από την κορυφή. Έχοντας μάλιστα βγάλει με συνολικό απολογισμό 9 βαθμούς ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, με 3 κολλητά ντέρμπι με τους συν-διεκδικητές του τίτλου, έχοντας παίξει και στην έδρα του Άρη, είναι υποχρεωμένοι πλέον να κάνουν κάτι που φαίνεται διαδικαστικό, δηλαδή το 2/2 στα διαδοχικά με την Λαμία, ώστε την 7η αγωνιστική να δώσουν τελικό τίτλου στην ΟPAP Arena (πάντως o Τερίμ έχει μια νίκη/μια ισοπαλία με Αλμέιδα)!

pamestoixima.gr

Η Λαμία έκανε την τέταρτη διαδοχική ήττα της στα play offs, με απολογισμό γκολ 3-15!! Συνολικά το αρνητικό σερί της έφτασε τις 7 ήττες, όλες με +1 γκολ διαφορά. Είναι ξεκάθαρο πως σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα η ομάδα του Βόκολου δείχνει ανίκανη να κοντράρει κάποιον. Ίσως να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για να κόψει βαθμούς στον Παναθηναϊκό, την επόμενη αγωνιστική στο "Αθανάσιος Διάκος", προκειμένου να ικανοποιήσει τους ... φίλους της στην Νέα Φιλαδέλφεια. Υπενθυμίζουμε πως οι 2 βαθμοί που χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από την 1η θέση, είναι αυτοί που του έκοψε η Λαμία στη Λεωφόρο στο ματς του β’ γύρου. Τότε βέβαια υπήρχε και ο Καρλίτος που έκανε την διαφορά...

Τι παίζουμε; "Άσσος" αλλά φυσιολογικά δεν έχει καμία… αξία αφού η τιμή του είναι ισοπεδωμένη. Οπότε πρέπει να τον συνδυάσουμε "κτίζοντας" πάνω του. Προτιμώ, λοιπόν, το 1 & U 4,5 σε τιμή 1,52 ή το 1/1 (Ημίχρονο/Τελικό) σε απόδοση 1,48. Από ειδικά να δώσει ο Παπαπέτρου πέναλτι, σε απόδοση 2,50 και να σκοράρει ο Φώτης Ιωαννίδης, bet που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1,75!

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
14/04/2024 - 01:00
1 & Over 2.5
ΑΕΚ - Άρης
1.64
1 & Under 4.5
Παναθηναϊκός - Λαμία
1.52
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
14/04/2024 - 01:00
1/1
ΑΕΚ - Άρης
1.65
1/1
Παναθηναϊκός - Λαμία
1.48
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
14/04/2024 - 01:00
Over 1,5 στο 1o ημίχρονο
ΑΕΚ - Άρης
2.27
Ιωαννίδης Φώτης να σκοράρει
Παναθηναϊκός - Λαμία
1.75
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!