ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
18/04/2024 — 04:00 π.μ.

Στην τσίτα για πρόκριση ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και τα φαβορί Βίλα, Φιορεντίνα

Καλησπέρα στο καλό παρεάκι, που έχει ευρωπαϊκο αέρα αυτά τα 24ωρα. Με την σφραγίδα του anti-booker και την δυναμική του pamestoixima.gr, ολοταχώς πηγαίνουμε για ωραία πράγματα σήμερα. Πάμε, λοιπόν, to the point…

pamestoixima.gr

Τα σημεία μας σήμερα: Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός G/G με 1.60 μονάδες. ΠΑΟΚ - Μπρίζ 2-3 Goal στο 1,60. Το Λιλ - Άστον Βίλα 2-3 Goal με απόδοση 2.00Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν 1 & Over 0.5, το παίρνω στο 1,61! Σπάμε για τετράδα με σύστημα 3/4 ή ξερό! Ποντάρισμα 20€ για 165€ κέρδος …

Για την ιστορία: Η ρεβάνς στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, σε περίπτωση ισοπαλίας στα γκολ, θα οδηγηθεί σε παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε τους είδα στο Καραισκάκης. Οι Τούρκοι δεν υπήρχαν αλλά μπήκαν στο κόλπο από την χλιαρή άμυνα των γηπεδούχων και τα λάθη τους. Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό διαθέτουν όχι τρομερή ομάδα αλλά σούπερ μονάδες. Παίζουν στην έδρα τους με κόσμο και θεωρώ πως θα δεχτούν και θα βάλουν γκολ. Άναρχοι για το καλύτερο και το χειρότερο. Εξού και η επιλογή μου.

pamestoixima.gr

Γερμανός, elite διαιτητής, στο ματς, ο Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει την ιστορική ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη. Στο «Sukru Saracoglu» η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ιστορία... Η Μπριζ μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές, έχει βαριά φανέλα. Όμως έχασε τρεις κομβικούς παίκτες στο Βέλγιο. Εκτός χάνει δυναμικότητα αλλά...

Δεν… μασάει στην Τούμπα ο δικέφαλος… με 5-3-0 το ευρωπαϊκό αήττητο. Ο Σαμάτα έχει πληγώσει 6 φορές την Μπριζ, όταν έπαιζε Βέλγιο. Οι «Βέλγοι» είναι χωρίς τον στόπερ Μέχελε, τον αριστερό μπακ Ντε Κάιπερ και τον τοπ φορ Τιάγκο. Στην τσίτα ο ΠΑΟΚ, θέλει να παίξει και για τον κόσμο του, που ταλαιπωρήθηκε από την Αστυνομία στο Βέλγιο.

pamestoixima.gr

Από την κλήρωση, η Φιορεντίνα πήρε άμεσα τον τίτλο του φαβορί με την Βικτόρια Πλζεν. Όμως, το 0-0 άλλα λέει. ωστόσο οι «βιόλα» είναι καλύτεροι. Αν είναι σοβαροί καθαρίζουν με 1 ξεροσφύρι… Το όνειρό της ζει η Βικτόρια Πλζεν, που θα τα βρει μπαστούνια. Η άμυνα της θα έχει πίεση.

Μετράω 4/5 G/G στον θεσμό για τους βιολετί… έχουν και 4-0-0 εντός, με τους «Τσέχους». Οι Πολωνοί είναι αήττητοι στη διοργάνωση, με ρεκόρ 12-4-0, σκοράρουν πολύ στο Β ημίχρονο.

Το Λιλ - Άστον Βίλα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι Άγγλοι κέρδισαν 2-1 όμως όλα είναι ανοιχτά..

pamestoixima.gr

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει για το Κύπελλο Ιντερτότο το 2002. 1-1 στη Γαλλία, 2-0 στην Αγγλία κέρδισαν οι Γάλλοι! Απέναντι σε αγγλικές ομάδες η Λιλ είναι στο 3-4-10). Μετράει και 8 αγώνες χωρίς νίκη.

Όπλο ο κόουτς Έμερι… Έχει πάρει εισιτήριο πρόκρισης σε 7 επτά προημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωση!!!!! Η Λιλ έχει το γκολ είναι ικανή για πάντα, Έχετε το υπόψιν!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
18/04/2024 - 04:00
Goal - Goal
Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός
1.6
2-3 Goal
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ
1.6
2-3 Goal
Λιλ - Άστον Βίλα
2
1 & Over 0.5
Φιορεντίνα - Βικτόρια Πλζεν
1.61
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!