ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
18/04/2024 — 12:35 μ.μ.

Το κυνήγι της πρόκρισης φέρνει γκολ!

Η χθεσινή βραδιά δεν πήγε καλά ως προς το στοιχηματικο κομμάτι, τα δύο παιχνίδια δεν πήγαν ψηλά σε σκορ. Για την Μπάγερν ήταν ένα κατόρθωμα το γεγονός ότι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και αποτέλεσε τη βάση για να πάρει τελικά την πρόκριση με το 1-0 και μάλιστα δίχως να δεχτεί κάποια σπουδαία φάση από την Άρσεναλ, που δεν μπόρεσε ποτέ να γίνει πραγματικά επικίνδυνη. Αξίζει να σημειωθεί πως στα δύο κρισιμότερα ματς της σεζόν οι "κανονιέρηδες" δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

pamestoixima.gr

Πάμε στα σημερινά με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στην Πόλη απέναντι στην Φενέρ, υπερασπιζόμενος το υπέρ του 3-2 του πρώτου αγώνα. Οι Τούρκοι που βρέθηκαν να χάνουν 3-0 κοντά στη μια ωρα αγώνα, βρήκαν δύο γκολ για να μείνουν ζωντανοί με μεγαλύτερες ελπίδες για την πρόκριση. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την Καραγκουμρούκ και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της Γαλατά. Δεν αντιμετωπίζουν ενόψει του ματς με την ελληνική ομάδα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Για τον Ολυμπιακό η προίκα από το πρώτο ματς θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη με βάση το εξαιρετικό παιχνίδι που έκανε για εξήντα λεπτά. Τιμωρημένος είναι ο Ρέτσος για τους ερυθρόλευκους, αλλά πολύ σημαντική σε σύγκριση με το πρώτο ματς είναι η επιστροφή του Ποντένσε που εξέτισε στο πρώτο παιχνίδι. Με δεδομένο ότι η Φενέρ δέχεται γκολ εντός θα επιλέξω το Goal - Goal και Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.84.

Η Λιλ υποδέχεται την Άστον Βίλα έχοντας εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, όχι τόσο από την άποψη του σκορ του πρώτου αγώνα με το 2-1 υπέρ των "χωρικών", όσο από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του σπεσιαλίστα στα ευρωπαϊκά νοκ άουτ Έμερι μοιάζει σε εξαιρετική φόρμα. Έκανε το μεγάλο μπαμ την Κυριακή, νικώντας 2-0 εκτός έδρας την Άρσεναλ και οδεύει για την έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ. Αμφίβολος ο Ζεγκρόβα για την γηπεδούχο, ο αριστερός μπαμ Μορένο εκτός για την αγγλική ομάδα. Goal - Goal και Over 2.5 και σε αυτό το ματς η επιλογή μου με 1.91 απόδοση στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρώτο παιχνίδι η Λίβερπουλ είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το θαύμα στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα. Οι Ιταλοί σόκαραν το Άνφιλντ με τρία γκολ χωρίς να δεχτούν κάποιο τέρμα και αποτελούν πλέον το απόλυτο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Οι "Ρεντς" υπέστησαν ένα ακόμα σοκ αφού γκρεμίστηκαν και από την κορυφή, όπου συγκατοικούσαν με την Άρσεναλ, μετα το 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Ο Κλοπ που δεν θα έχει στη διάθεση του τον Μπράντλεϊ, κυνηγά με τους παίκτες του το μεγάλο θαύμα. Πάμε για το Οver 3.5 με 1.97 στο pamestoixima.gr.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
18/04/2024 - 12:35
Goal - Goal & Over 2.5
Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός
1.84
Goal - Goal & Over 2.5
Λιλ - Άστον Βίλα
1.91
Over 3.5
Αταλάντα - Λίβερπουλ
1.97
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!