ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
20/04/2024 — 11:56 π.μ.

Ο "πελάτης" του Ράσταβατς & η συνήθεια του Οζέγκοβιτς

Ένα περίεργο - λόγω αντικρουόμενων ψιθύρων - ματς, ένα που... κρύβει πολύ ισοπαλία και ένα στο οποίο... κοντράρονται η απόλυτη παράδοση με το μονόπλευρο κίνητρο. Αυτά τα τρία φιλοξενεί το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League και τα αναλύουμε.

pamestoixima.gr

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Την προηγούμενη αγωνιστική ο... Ράσταβατς έκανε το πρώτο του τρίποντο στα play out (πρώτη του νίκη ύστερα από 9 αγωνιστικές, σταμάτησε και ένα σερί 4 διαδοχικών ηττών που αποτέλεσε αρνητικό ρεκόρ πενταετίας), δίνοντας την χαριστική βολή στον ΠΑΣ ενώ ο... Πετράκης πέτυχε το πρώτο του διπλό την τρέχουσα σεζόν και ξανα-καβάλησε την Κηφισιά, επιστρέφοντας σε θέση παραμονής. Να κάνει δεύτερο κολλητό στην Τρίπολη, όσο αδιάφορος κι αν εμφανίζεται ο Αστέρας, το κόβω δύσκολο. Πόσο μάλλον όταν είναι χωρίς νίκη ο Παναιτωλικός στις 19 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας (0-11-8), ενώ ο Ράσταβατς έχει αναπτύξει... πελατειακή σχέση κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου (7 νίκες και 7 ισοπαλίες μετράει ο Σέρβος σε 14 συνολικά ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, από τον οποίο δεν έχει ήττα)!!! Επίσης, μόλις 2 φορές στα 20 τελευταία ζευγαρώματα των δυο ομάδων νίκησε η φιλοξενούμενη, αφήστε που και στις 2 νικητής ήταν ο Αστέρας. Μάλιστα οι Τριπολιτσιώτες συνηθίζουν να ανοίγουν και το σκορ. Αν υπάρχει κάτι... κόντρα σε αυτή την καταιγιστική παράδοση είναι ότι ο Αστέρας έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 8 τελευταία φετινά εντός έδρας παιχνίδια του.

Τι παίζουμε; Παρότι μονόπλευρο το κίνητρο, είναι μοιρασμένες οι αποδόσεις στο ζευγάρι. Δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου, ο Παναιτωλικός βολεύεται και με την ισοπαλία, ενώ Αστέρας/Ράσταβατς είναι κακοί του δαίμονες. Θα πάω στην συνδυαστική αγορά του 1Χ της διπλής ευκαιρίας & Οver 1,5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.12. Θα ποντάρω και στο Over 0,5 γκολ στο β ημίχρονο για τον Παναιτωλικό, σε απόδοση 1,87 αφού έχει αποκτήσει εσχάτως την συνήθεια να σκοράρει μετά το 68'.

pamestoixima.gr

ΟΦΗ - ΒΟΛΟΣ: Προέρχονται και οι δυο από ισάριθμα 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική. Με τους δυο προπονητές να συνεχίζουν εντυπωσιακά τον... χαβά τους. Στα 8 ματς του ΟΦΗ υπό τις οδηγίες του Τραϊανού Δέλλα μπήκαν ακριβώς 4 γκολ στα 6, ενώ τα άλλα 2 ματς ήρθαν 0-0. Με το αήττητο σερί να φτάνει στα 5 ματς, αλλά με 4 ισοπαλίες!! Και στον Βόλο ο κόουτς Κόντης συνεχίζει αήττητος στα play out, απλά έφερε την πρώτη του ισοπαλία μετά από 3 νίκες, έχοντας βάλει συνολικά 9 γκολ (μ.ο. 2,25 γκολ). Αν υποθέσουμε πως υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο στην αναμέτρηση, είναι μονόπλευρο στον Βόλο που βρίσκεται στο +4 από την θέση υποβιβασμού. Επίσης, ο Βόλος όταν επισκέπτεται το "Γεντί Κουλέ" σκοράρει σχεδόν πάντα (5/6), αλλά την τρέχουσα σεζόν έχει να επιδείξει και 7/8 εκτός έδρας Νο Goal. Κάτι που μας... μπερδεύει αφού με πρώτη προσέγγιση λες πως είναι αναμέτρηση για αμφισκοράρισμα, με το G/G να βγαίνει και στα δυο φετινά ζευγαρωματά τους, στη regular season. Είναι όμως, ή αν δεν μπει κάποιο γρήγορο το ματς θα σβήσει σε ένα βολικό και για τους δύο 0-0;

Τι παίζουμε; Μιλάμε για 2 αήττητες ομάδες στα play out, o Βόλος του Κόντη είναι σοβαρός αγωνιστικά, αλλά και ο ΟΦΗ του Δέλλα εντός έδρας είναι πάντα ανταγωνιστικός. Από σημείο η ισοπαλία έχει μακράν την πρώτη τύχη και στο pamestoixima.gr πληρώνει 3,05 ενώ το G/G 1,82.

pamestoixima.gr

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ: Η ομάδα του Ίλιτς βαθμολογικά είναι παντελώς αδιάφορη και παρότι όλο και πιο έντονα ακούγεται στην "ψαγμένη" πιάτσα πως θα αλλάξει χέρια ιδιοκτήτη το καλοκαίρι, ούτε τα έχει... παρατήσει, ούτε δείχνει... επηρεασμένη. Μια συσπείρωση που προφανώς οφείλεται στον καριερίστα Σέρβο προπονητή, ο οποίος πάντως σε ένα ακόμη παιχνίδι των play out θα κάνει δοκιμές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, τσεκάροντας όλο το ρόστερ του. Με αυτά και με αυτά ο Ατρόμητος είναι πρώτος στην βαθμολογία μαζί με τον Αστέρα, μετράει 3 σερί ισοπαλίες και 5 στα τελευταία 7 παιχνίδια του, στα οποία είναι κι αήττητος! Από την άλλη ένας ακόμη "τελικός" για τους νεοφώτιστους, που έχασαν τον προηγούμενο ("εξάποντου") από τον Παναιτωλικό και πλέον δεν έχουν την παραμικρή πολυτέλεια για οτιδήποτε διαφορετικό από το διπλό. Μπορεί όμως η Κηφισιά να το κάνει τώρα αφού άλλο... Τρίπολη (η μοναδική νίκη της στις τελευταίες 9 αγωνιστικές) κι άλλο... Περιστέρι. Είναι και θέμα... μπλόκ αλλά και ικανότητας! Όσο μαχητικό πνεύμα κι αν βγάζει η ομάδα του κόουτς Μπράτσου δεν έχει δυναμική και μομέντουμ που να την δικαιολογεί φαβορί νίκης! Ας προσέξουμε κάποιες... λεπτομέρειες: ο Ατρόμητος έχει δεχτεί γκολ και στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ενώ τα 5/6 πρόσφατα ως γηπεδούχος βγήκαν G/G! Η Κηφισιά προέρχεται από 4 σερί εκτός έδρας Goal/Goal ενώ τα 12 από τα 15 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της ήταν Over 2,5, δεχόμενη σε αυτά 1+ γκολ!

Τι παίζουμε; Η Κηφισιά βρίσκεται ξανά εντός της ζώνης υποβιβασμού, στο -2 από την παραμονή και έχει τεράστιο κίνητρο ενώ ο Ατρόμητος κανένα άγχος, είναι άνετος και κουλ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί αδιάφορος αγωνιστικά. Περίεργο ματς, για το οποίο στο παρασκήνιο ακούς... διφορούμενα κι αντίθετα πράγματα. Το G/G είναι η πρώτη επιλογή στο 1,67 και μετά το Over 2,5 σε απόδοση 1,87. Και επειδή όταν σκοράρει η Κηφισιά στα play out το κάνει μόνο με τον Οζέγκοβιτς (3 γκολ και συνολικά 15 φέτος), ο οποίος είχε σκοράρει ξανά στο νικηφόρο 2-1 επί του Ατρομήτου, θα πάω και στην επιλογή του Σέρβου για anytime σκόρερ, που πληρώνει 2,65.

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
20/04/2024 - 11:56
1Χ & Over 1.5
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
2.12
Οζέγκοβιτς να σκοράρει
Ατρόμητος - Κηφισιά
2.65
Goal - Goal
ΟΦΗ - Βόλος
1.82
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
20/04/2024 - 11:56
Παναιτωλικός Over 0.5 2ο ημίχρονο
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
1.87
Over 2.5
Ατρόμητος - Κηφισιά
1.87
Ισοπαλία
ΟΦΗ - Βόλος
3.05
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!