ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
21/04/2024 — 05:50 π.μ.

Αγωνιστική διπλών & καρτών στα play off

Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ντέρμπι και ειδικά το αποψινό θα το χαρακτήριζα ανεπανάληπτο! Έπαιζαν και οι δυο την Πέμπτη, αλλά παρότι έχασαν και οι δυο τουλάχιστον ο ένας -μέσω της διαδικασίας των πέναλτι- πανηγύρισε δικαίως την ιστορική πρόκριση του για πρώτη φορά σε 4άδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε, δικαίως αποκλείστηκε με 2 ήττες και χωρίς να πετύχει γκολ αφού η Μπριζ σε ταχύτητα/αθλητικότητα/ρυθμό δεν παιζόταν. Οι Βέλγοι ήταν καταφανώς ανώτεροι ακόμη και χωρίς 5/6 βασικούς τους έπαιζαν μπάλα υψηλού επιπέδου, θυμίζοντας στον Λουτσέσκου τα περσινά ματς με την ΑΕΚ. Μόνο που η Μπριζ ήταν η ... περσινή ΑΕΚ επί 2 (σε ένταση/ταχύτητα) αλλά με παίκτες υψηλής τεχνικής κατάρτισης!

pamestoixima.gr

Ο Ολυμπιακός του "σοφού" κόουτς Μεντιλίμπαρ δεν πήγε στην Κωνσταντινούπολη για να υπερασπιστεί το νικηφόρο 3-2 του Καραϊσκάκης αλλά έπαιξε ακόμη πιο επιθετικό 4-2-3-1 (με Κααμπί-Γιόβετιτς-Φορτούνη-Ποντένσε). Κι αφού έχανε 1-0 στο ημίχρονο διόρθωσε το... υπεραισιόδοξο plan a, παρουσιαζοντας το plan b που είχε έτοιμο, με 4-3-3 αλλά τον Ιμπόρα τρίτο χάφ και όχι τον Όρτα! Έτσι αφού πρώτα έσβησε την πίεση της Φενέρ, μετά έλεγξε το ματς και στο τέλος αυτός είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Τελικά ο... Θεός του ποδοσφαίρου του έδωσε αυτό που άξιζε στα πέναλτι, με ένα Ελληνόπουλο, παιδί από τα σπλάχνα του, τον Τζολάκη να φοράει την... μπέρτα του Σούπερμαν και να αποκρούει 3 πέναλτι, ξεπερνώντας τον σπεσιαλίστα Λιβάκοβιτς που έμεινε στις 2 αποκρούσεις.

Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα κι αν είχε ένα επιπλέον μήνα ή δεν είχε την Ευρώπη, θα έπαιρνε τον τίτλο. Πρέπει να κάνει το 6/6 κι αυτό δεν είναι καθόλου απλό. Απόψε, μόλις 72 ώρες μετά το σούπερ ματς στο Σαράτσογλου, όπου πήγε στα πέναλτι με τρομερή σωματική και πνευματική καταπόνηση, έχοντας ακολουθήσει ένα ταξίδι επιστροφής που έφτασαν ξημερώματα, με πανηγυρικές/αποθεωτικές υποδοχές στα αεροδρόμια, με ένα αντίστοιχο κλίμα να έχει κορυφωθεί το τελευταίο διήμερο (και να θέλεις δεν μπορείς να κλείσεις μάτια κι αυτιά), θα πρέπει να κερδίσει τον απογοητευμένο ΠΑΟΚ. Με Φορτούνη/Κάρμο/Ροντινέι εκτός αποστολής, τον Τσικίνιο στον πάγκο και δεν ξέρουμε πόσοι ακόμη βασικοί είναι καταπονημένοι. Γιατί το πολύ ενεργειακό, σε ένταση/πίεση/τρεξίματα που έκανε ο Ολυμπιακός στην Τούμπα και κέρδισε με 4άρα δεν μπορεί να το κάνει σήμερα.

Από την άλλη ο αποκλεισμένος ΠΑΟΚ επί Λουτσεσκου δεν έχει κάνει 3 σερί ήττες, φέτος όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πάντα αντέδρασε, έχει πάρει τον αέρα του Καραϊσκάκης και ο Ρουμάνος τεχνικός του γνωρίζει πολύ καλά πως αν η ομάδα του θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες της για τίτλο θα πρέπει να μείνει στην κορυφή και να μην ... κυνηγάει (περισσότερο ψυχολογικό είναι αυτό). Άρα δεν θα πρέπει να χάσει από τους ερυθρόλευκους κι ενώ στις προηγούμενες επισκέψεις του στο λεκανοπέδιο είχε ένα "διπλό" στην Λεωφόρο και ένα "Χ" στα Φιλαδέλφεια. Μόνο που και ο ΠΑΟΚ θα είναι κουρασμένος αφού η Μπριζ τον έτρεξε πολύ, του ρούφηξε τρομερή ενέργεια. Δεν θα έχει και τον Κωνσταντέλια σήμερα αφού έπεσε θύμα της ίωσης που παραμένει για δεύτερη εβδομάδα στα αποδυτήρια του δικεφάλου και έχει εξαντλήσει παίκτες όπως ο Μειτε!

pamestoixima.gr

Θα συμφωνήσουμε ,λοιπόν, πως είναι άκρως απρόβλεπτο ντέρμπι λόγω όλων των παραπάνω δεδομένων που συνθέτουν ένα πολύ ξεχωριστό πλαίσιο. Σε διαφορετική ψυχολογική και πνευματική κατάσταση οι δυο ομάδες, προφανώς και οι δυο πολύ επιβαρυμένες ενεργειακά από τις υπερπροσπάθειες της Πέμπτης. Υπάρχει μάλιστα και η πρόσφατη παράδοση που ευνοεί τους εκάστοτε φιλοξενούμενους στο συγκεκριμένο ζευγάρι αφού από τα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μόνο μία φορά νίκησε η γηπεδούχος!!

Τι λένε τα στατιστικά; Τα 5 τελευταία μεταξύ τους ματς στο Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα ήταν όλα goal/goal. O Ολυμπιακός έφτασε 14 σερί Over 2,5 ενώ και τα 3 τελευταία ματς του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν Over 3,5.Έντεκα γκολ μπήκαν στα 2 ζευγαρώματά τους στην regular season, τα 8 εκ των οποίων σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο! Ο ΠΑΟΚ εντός συνόρων, παραμένει αήττητος μακριά από την Τούμπα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο από τις 7 Ιανουαρίου και την ήττα στο Βικελίδης. Σε 10 εξόδους του έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία που ήταν σαν νίκη αφού ήρθε με την ΑΕΚ κι ενώ έχανε 2-0.,

Τι παίζω; Είναι παιχνίδι κομμένο και ραμμένο για live! Kλασικά Goal - Goal αλλά όλοι αυτό προτείνουν και πληρώνει 1,65. "Έμπνευση" να πάρει κάρτα ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς σε τιμή 2,25. Περιμένω ματς με πολλές κάρτες εκατέρρωθεν και το Over 6,5 πληρώνει 1,80.

pamestoixima.gr

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ: Στην Οpap Arena η ομάδα του Καρυπίδη έχανε ...2-0 από τα αποδυτήρια. Αναμενόμενα! Και παρότι έξαλλος ο Μάντζιος απέσυρε στο ημίχρονο δυο παίκτες του (Μοντόγια,Ζουλ) και τα έχωσε σε έναν τρίτο (Ρόουζ), φωτογραφιζοντάς τους ως υπεύθυνους, η επανάληψη θύμιζε ακόμη περισσότερο ... φιλικό προετοιμασίας. Πάτησε βέβαια φρένο και η ΑΕΚ αφού δεν ήθελε να ξεφύγει το σκορ για να μην... ερεθίσει τους κίτρινους αφού ακολουθούσε στα καπάκια το σημερινό ματς. Και στο Βικελίδης η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει φέτος (3-3 στο πρωτάθλημα, 1-1 στο Κύπελλο).Τα play off όμως, είναι άλλο... πράγμα, η ΑΕΚ δεν έχει πολυτέλεια τώρα να χάσει ούτε μισό βαθμό εκεί και ο Μάντζιος όπως φαίνεται θα κατεβάσει την ίδια ενδεκάδα με τα Φιλαδέλφεια, παροτι τον είχε απογοητεύσει!!! Οι τρεις σερί ήττες πάντως του Άρη (χωρίς καν να έχουν σκοράρει) είναι το χειρότερό τους με τον Μάντζιο στον πάγκο. Οι «κίτρινοι» δεν είναι σε καλή κατάσταση/ντεφορμέ και δεν υπάρχει... διακόπτης να γυρίσει μέσα σε μια εβδομάδα και να αλλάξουν. Δεν υπάρχει άλλωστε και το κίνητρο, δεν το... προσφέρει ο αντίπαλος. Μέχρι τέλους κίνητρο ο Άρης θα έχει ξεκάθαρα ξανά με τον ΠΑΟΚ στα play off και μετά στον τελικό του Κυπέλλου. Από την άλλη η ΑΕΚ που έχει 6 νίκες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία 9 ζευγαρωματά της με τον Άρη, μπαίνει σε ένα 8ημερο που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο ή ακόμη και απόλυτο βαθμό, κατά πόσο θα γίνουν ξανά το μεγάλο φαβορί για τον back to back τίτλο. Κόντρα σε Άρη σήμερα, μεσοβδόμαδα με Παναθηναικό στην έδρα της και την άλλη Κυριακή πάλι με στην Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ, όπως εμμέσως παραδέχτηκε και ο Αλμέιδα, ίσως να κριθεί το πρωτάθλημα. Αν οι κιτρινόμαυροι κάνουν το απόλυτο (3/3) δεν το χάνουν μετά. Πρώτα βεβαίως θα πρέπει να βγάλει διπλό στο Βικελίδης και πιθανότατα αυτό θα γίνει, εύκολα ή δύσκολα Ο Κουέστα έχει... παραβιαστεί στα 6 από τα 7 τελευταία εντός έδρας ματς ενώ η ΑΕΚ έχει σκοράρει στα 14 από τα 15 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της. Σήμερα θα κάνει το 15/16 αν και πιθανότατα δεν θα της φτάσει το ένα.

Τι παίζω; ΑΕΚ & Οver 1,5 σε απόδοση 1,62. Και επειδή πρέπει να δείξει και μια μικρή βελτίωση ο Άρης, θα πάρω και το Goal - Goal στο 2,15.

pamestoixima.gr

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αν ένας αντίπαλος στα play off... ερεθίζει τους γηπεδούχους, αυτός είναι το τριφύλλι!! Μάλιστα σήμερα περιμένω τους περισσότερους στην ομάδα της Λαμίας "φτιαγμένους" για να στήσουν μπλόκο στον Παναθηναικό αλλά ακόμη και έτσι δεν θα είναι καθόλου εύκολο να το πετύχουν. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν κι από τις... ιδέες και την προσέγγιση του κόουτς Βόκολου, μόνο που το "Αθανάσιος Διάκος" σήμερα θα είναι μια μικρογραφία της Λεωφόρου στις εξέδρες του. Κι αν χρειαστεί, μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης του Τερίμ!! Άλλωστε εκτός από το βαθμολογικό κίνητρο, την αγωνιστικη κατάσταση (η Λαμία στα play off ξεφούσκωσε, με 5 ήττες και σκορ 4-18) και την διαφορά κλάσης/ποιότητας/φανέλας και η παράδοση δείχνει επικράτηση των πράσινων. Στα 14 τελευταία μεταξύ τους ματς, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός μετράει 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Επίσης, μετράει 5 σερί διπλά στο ΔΑΚ Λαμίας, στα 4 από αυτά κέρδιζε από το α' ημίχρονο. Μην ξεχνάμε πως και η Λαμία εντος έδρας δεν μπορεί να κρατήσει το μηδέν παθητικό, έχει δεχτεί γκολ και στα 7 τελευταία παιχνίδια της, στα 5 πάνω από ένα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει στα 14 από τα 15 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του(στα 11 μάλιστα + 2 γκολ).

Τι παίζω; Διπλό αλλά από απόδοση είναι στα... τάρταρα. Όχι βέβαια πως το 2 & Ο 1,5... σκίζει αφού είναι μόλις στο 1,41. Αξία έχει το 2 & G/G σε τιμή pamestoixima.gr 2,90!!

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
21/04/2024 - 05:50
Goal - Goal
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1.65
2 & Over 1.5
Άρης - ΑΕΚ
1.62
2 & Over 1.5
Λαμία - Παναθηναϊκός
1.44
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
21/04/2024 - 05:50
Over 6.5 κάρτες
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
1.8
Goal - Goal
Άρης - ΑΕΚ
2.15
2 & Goal - Goal
Λαμία - Παναθηναϊκός
2.9
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!