ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
27/04/2024 — 11:48 π.μ.

Τρεις επιλογές που μας δίνουν 10 απόδοση!

Αποδείχτηκε ξανα πολύ σκληρή για να χάσει φέτος η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν. Βρέθηκε να χάνει στο 81' από την Ντόρτμουντ εκτός έδρας, ενώ δεν ήταν χειρότερη από την αντίπαλο της, αλλά έστω και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων, απέσπασε την ισοπαλία. Υποδέχεται την Στουτγκάρδη στην έδρα της, σε ένα ζευγάρι που δεν έχει φέρει λευκή ισοπαλία από το μακρινό 1998. Πέρα από την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 που είχε αποσπάσει εκτός στον πρώτο γύρο, κόντρα στην αποψινη της αντίπαλο, την είχε καταβάλει και στο Κύπελλο με 3-2 εντός έδρας. Από την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο θα απουσιάσει στο αποψινο παιχνίδι ο Γκρανίτ Τζάκα, επιστρέφει όμως ο επιθετικός μέσος Αντλί. Για την Στουτγκάρδη, που βρίσκεται στην 3η θέση και θέλει να διατηρηθεί μακριά από την πέμπτη θέση που βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω της η Ντόρτμουντ, εκτός θα είναι ο αμυντικός μέσος Στιλερ και ο δεξιός μπακ Φαγκνομαν. Θα πάμε στον 1 & Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.30.

pamestoixima.gr

Μετα τις σπουδαίες νίκες εκτός έδρας απέναντι στην Κηφισιά, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης οι Αγρινιώτες θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την παραμονή, υποδεχόμενοι τον Ατρόμητο στην έδρα τους. Σπουδαίο παιχνίδι από τον Παναιτωλικό η νίκη στην Τρίπολη με τα γκολ των Ντίας και Ζοάο Πέδρο, προσπερνώντας κατά δύο βαθμούς την Κηφισιά βάζοντας την από κάτω, ενώ μόλις έναν βαθμό μπροστά τους είναι ο Βόλος. Οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη στην έδρα τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Εκτός για την ομάδα του Πετράκη, ο τιμωρημένος στόπερ Μλάντεν, ο εξτρέμ Σενγκέλια και ο Μπαλντασάρα. Πολλές απώλειες οι Περιστεριώτες, που θα έχουν εκτός Αγκιμπού Καμαρά, Φρίτζονσον, Ρομπάιγ, Κεσχρίντα, Ερλινγκμαρκ και Τζοβάρα. 1 & Οver 1.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.08 η επιλογή μου.

pamestoixima.gr

Από τα βραδινά ματς γενικά στο πρόγραμμα θεωρώ πως δεσπόζει η αναμέτρηση με φόντο μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους ροχιμπλάνκος να μπαίνουν σε αυτή τη μάχη με αβαντάζ τριών βαθμών. Την περασμένη εβδομάδα η ομάδα του Σιμόνε γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Βιτόρια από την Αλαβές. Το θετικό για αυτήν είναι ότι επανέρχονται οι Γιορέντε και Μοράτα εκτός θα είναι οι Σάβιτς και Ντεπάι. Απρόσμενη εντός έδρας γκέλα για την Κυπελλούχο Μπιλμπάο την περασμένη εβδομάδα, 1-1 εντός με την Γρανάδα. Θα λείψουν τα δύο ακραία μπακ, οι Ντε Μάρκος και Μπερσίτσε. Goal - Goal & Over 2.5 με 2.25 στο pamestoixima.gr η πρόταση μου για αυτό το παιχνίδι.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
27/04/2024 - 11:48
1 & Over 2.5
Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη
2.3
1 & Over 1.5
Παναιτωλικός - Ατρόμητος
2.08
Goal - Goal & Over 2.5
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αθλέτικ Μπιλμπάο
2.25
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!