ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
04/05/2024 — 11:54 π.μ.

Τριάδα 10πλασιασμού!

Η Ατλέτικο συνεχίζει να κρατά την 4η θέση στα χέρια της μετά την επικράτηση απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο την περασμένη εβδομάδα με 3-1, με μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Το καθοριστικό γκολ που έκρινε σε μεγάλο βαθμό την αναμέτρηση ήρθε από τον Κορέα στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, μετά το 1-1 στο πρώτο ημίχρονο με την ισοφάριση από τους Βάσκους να έρχεται στο τέλος του πρώτου μερους. Από την άλλη μεριά η γηπεδούχος Μαγιόρκα έμεινε στο 1-1 με την Κάντιθ και συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Γκριέζμαν θα απουσιάσει από αυτή την αναμέτρηση. Η πρόταση μου είναι για διπλό που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.18.

pamestoixima.gr

Πολλές συγκινήσεις είχε προσφέρει στον πρώτο γύρο η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Χιρόνα που ήταν ένας από τους κορυφαίους αγώνες στη φετινή Λα Λίγκα και ουσιαστικά είχε αποδείξει πως η εκπληκτική ομάδα του Μίτσελ είχε εμφανιστεί στο προσκήνιο όχι τυχαία. Βέβαια από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, η τάξη ως προς την σειρά των ομάδων στην κατάταξη αποκαταστάθηκε, αλλά δεν παύει η ομάδα θαύμα της φετινής Λα Λίγκα, που είναι κοντά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, να συναρπάζει. Νίκησε 2-0 την περασμένη αγωνιστική την Λας Πάλμας. Πάγια απών ο Στουάνι που η αλήθεια είναι ότι έχει λείψει αρκετά. Από την άλλη μεριά η Μπαρτσελόνα νίκησε 4-2 την Βαλένθια με ανατροπή, σε ένα ματς που έκανε πολλά αμυντικά λάθη και χρειάστηκε να μείνει η αντίπαλος της με δέκα παίκτες. Για δεύτερο ματς έξω ο Ντε Γιονγκ, πάμε σε Goal - Goal & Over 3.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.12.

pamestoixima.gr

Η Στουτγκάρδη λίγο έλειψε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα υποχρέωνε τη Λεβερκούζεν σε ήττα και μάλιστα μέσα στην έδρα της, προηγήθηκε με 2-0 αλλά ένα γκολ που δέχτηκε στο 96ο λεπτό της στέρησε αυτή την τιμή και τη δυνατότητα... και μάλλον με μια εχθρική διαιτησία. Από την γηπεδούχο που πλέον εξασφάλισε και μαθηματικά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού η νίκη της Ντόρτμουντ επί της Παρί δίνει και πέμπτο εισιτήριο στην Μπουντεσλίγκα για την κορυφαία διοργάνωση, οπότε πάει με πολύ λιγότερο άγχος στο ματς. Η Μπάγερν ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ρεάλ ενώ ήταν καλύτερη στον αγώνα, αλλά δεν πήρε το αποτέλεσμα που άξιζε. Λογικά ο Τούχελ θα δώσει χρόνο σε αναπληρωματικούς. Πάμε σε Στουτγκάρδη ή ισοπαλία και Οver 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.10.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
04/05/2024 - 11:54
Ατλέτικο Μαδρίτης
Μαγιόρκα - Ατλέτικο Μαδρίτης
2.18
Goal - Goal & Over 3.5
Χιρόνα - Μπαρτσελόνα
2.12
1X & Over 2.5
Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου
2.1
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!