Πυθία
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
euroleague

Euroleague Play in

Καλησπέρα ευρολιγκόφιλοι,

ξεκινάνε τα play in σήμερα και το μενού έχει δύο αναμετρήσεις. Η Μακάμπι υποδέχεται την Μπασκόνια με τον νικητή της αναμέτρησης να τερματίζει έβδομος και να αντιμετωπίζει την Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Ο ηττημένος του αγώνα θα έχει άλλη μια ευκαιρία, στην έδρα του, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Εφές-Μπολόνια, από όπου προκύπτει και η όγδοη θέση.

Πάμε στην πρώτη αναμέτρηση και δείχνει να είναι και πιο αμφίρροπη. Οι γηπεδούχοι μετράνε 7 νίκες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση και δείχνουν να είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η Μπασκόνια με δύο νίκες σε Μπολόνια και Μαδρίτη, έδειξε χαρακτήρα και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βελιγράδι. Πολύ σημαντική για την Μακάμπι η απώλεια του Μπόλντουν, ενώ δε ξέρω πόσο ανεπηρέαστοι θα μείνουν οι παίκτες της μετά τα όσα συνέβησαν στο Ισραήλ. Θα γίνει μάχη στην Σταρκ Αρένα και πιστεύω ότι θα υπερασπιστούν οι Βάσκοι το +7.5. Για τους πιο θαρραλέους, υπάρχει και το διπλό.

Η Εφές μ΄ ένα φοβερό ντεμαράζ με 5 σερί νίκες στο τέλος, πήρε τη ένατη θέση και πάει με άλλον αέρα, στα play in. H Mπολόνια έχει ξεφουσκώσει για τα καλά. Χαρακτηριστικό είναι ότι έκανε μόλις 5 νίκες σ όλο το δεύτερο γύρο. Νομίζω θα καθαρίσει την αναμέτρηση η Εφές και σχετικά εύκολα.



euroleague
Πυθία
16/04/2024 — 01:17 μ.μ.
Μακάμπι - Μπασκόνια 2(+7.5)1.62
lose
Εφές - Μπολόνια 1(-5.5)1.57
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.54 63.59
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 45 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 48 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 49 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.