Betfighter
Ανοιχτά δελτία (2) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Θα το δώσει η Ίντερ;;

Χαλαρά και συντηρητικά θα πάμε σήμερα κιμπάρηδες. Αύριο με τον οβελία θα ποντάρουμε το τρελοσενάριο μας και όλα καλά. Δεν είναι για πολλά σήμερα ξεκάθαρα. Δύσκολο μενού , χρειάζεται σύνεση και προσοχή. Μια δυαδούλα απο τη λίγκα μας και τίποτα άλλο. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας;

Στο Μόντσα - Λάτσιο σίγουρα το κίνητρο είναι προς τα δεξιά. Λίγες αγωνιστικές πριν το μεγάλο φινάλε με την Ίντερ πρωταθλήτρια το κίνητρο είναι αυτό που πρέπει να εξετάζουμε. Ναι μεν Λάτσιο λοιπον όμως κρατάω τις επιφυλάξεις μου. Η Μόντσα είναι άνετη , δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και εκτιμώ οτι μπορεί να σκοράρει και να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ. Η Λάτσιο και φέτος είναι μέσα στην αστάθεια και μόνο εμπιστοσύνη δεν μπορείς να της δείξεις. Είτε με γκολ - γκολ είτε με όβερ και είμαστε μέσα.

Απο εκεί και πέρα στο Σασουόλο - Ίντερ το κίνητρο είναι προς την αντίθετη πλευρά. Είναι με τους γηπεδούχους που καίγονται να σωθούν απέναντι στους πρωταθλητές που φέτος έκαναν πλάκα. Δεν υπήρξε κανένας έστω λίγο να τους πάει κόντρα. Θα κάτσει να χαριστεί η Ίντερ; Να κάνει διαπροσωπικές σχέσεις για του χρόνου; Έτσι είναι οι Ιταλοί. Δεν υπάρχει κάποιο παρελθον. Το μόνο που γνωρίζω είναι οτι η Σασουόλο ανέκαθεν είχε καλές σχέσεις με τη Μίλαν. Όμως δεν προκύπτει κάτι απο αυτό. Η Ίντερ το έχει πάρει το πρωτάθλημα και απλά σφυρίζει αδιάφορα.

Νομίζω οτι το όβερ είναι η καλύτερη επιλογή κιμπάρηδες. Η Σασουόλο καίγεται, η Ίντερ είναι απελευθερωμένη και έτσι μόνο στα γκολ μπορείς να πας. Και στο όβερ.

Αύριο τα ξαναλέμε με το τρελοσενάριο μας. Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία και όλα τα καλά αγαπημενοί και αγαπημένες μου.

betfighter
Betfighter
04/05/2024 — 12:01 π.μ.
Μόντσα - Λάτσιο Γκολ - Γκολ ή όβερ 2.50 Γκολ1.57
win
Σασουόλο - Ίντερ Όβερ 2.50 Γκολ1.55
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 2.43 48.67
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 65 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 65 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 66 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.