Antibooker
Ανοιχτά δελτία (2) - Ιστορικό Μπάνκας
antibooker

Οι προκρίσεις και το bet builder

Με μια δυάδα και ένα bet builder θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη. Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Η Παρί υποδέχεται την Ντόρτμουντ στη ρεβάνς του 1-0 που προέκυψε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Βεστφαλία. Οι γηπεδούχοι με πρώτο βιολί τον Εμπαπέ θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και πάρουν την πρόκριση. Στο πρώτο παιχνίδι τα δοκάρια δεν ήταν με το μέρος της Παρί και συνολικά μπορούμε να πούμε πως η γαλλική ομάδα κάπως αδικείται από το τελικό σκορ. Η Ντόρτμουντ σήμερα δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο και αναμένεται να πιεστεί αρκετά. Αν θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης πρέπει να βρει δίχτυα. Η επιλογή μας θα είναι η πρόκριση της Παρί σε συνδυασμό με το Over 4.5 κόρνερ των γηπεδούχων. Παίρνουμε το 1.82 και πάμε παρακάτω.

Τα μπαράζ στη Λιγκ 1 που δίνουν άνοδο στην Τσάμπιονσιπ έχουν ξεκινήσει. Η Μπόλτον υποδέχεται την Μπάρνσλεϊ και με το 1-3 του πρώτου αγώνα, μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την άνοδο. Η αλήθεια είναι πως η παράδοση στα τελευταία παιχνίδια δεν είναι καλή για τους γηπεδούχους αφού η Μπάρνσλεϊ είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια στο Μπόλτον. Παρόλα αυτά η τελευταία νίκη της Μπάρνσλεϊ στο πρωτάθλημα σημειώθηκε την πρωταπριλιά και αυτό δείχνει πως η ομάδα δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Η Μπόλτον καλείται να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ. Η Μπάρνσλεϊ θα παλέψει και μπορεί να βρει γκολ στο τελευταίο της παιχνίδι της σαιζόν. Αν αυτό συνδυαστεί με το over 4,5 κόρνερ φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο 3,25!

Κλείνουμε με... μπάσκετ. Αν είναι δυνατόν θα πει κάποιος και η αλήθεια είναι ότι ο γράφων δεν έχει μεγάλη σχέση με το να δίνει προγνωστικά για τη σπυριάρα. Παρόλα αυτά η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί μετά από κάμποσα χρόνια στο φάιναλ φορ αποκλείοντας την Μακάμπι. 


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ!!!!!!

antibooker
Antibooker
07/05/2024 — 12:05 μ.μ.
Παρί Σεν Ζερμαίν - Ντόρτμουντ Πρόκριση Παρί, Παρί Over 4.5 κόρνερ1.82
lose
Παναθηναϊκός - Μακάμπι 11.35
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.46 73.71
antibooker
Antibooker
07/05/2024 — 12:05 μ.μ.
Μπόλτον - Μπάρνσλεϊ Γκολ-Γκολ, Μπάρνσλεϊ οver 4,5 κόρνερ3.25
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 3.25 48.75
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 66 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.