ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
24/04/2024 — 09:51 π.μ.

Ένα Classico, με δυο φαβορί στην Ελλάδα, μια μοιρασιά Αγγλία και φουλ… για ταμείο

Καλησπέρα φιλαράκια του anti-booker! Πάμε δυνατά σήμερα με δράση στα playoffs της Super League, με την κρίσιμη 7η αγωνιστική. Το πρόγραμμα που θα αναλύσουμε - στα μέσα της εβδομάδας - συμπεριλαμβάνει και αγώνες της Premier League, από τους οποίους θα δανειστούμε 1. Αρχίζουμε όμως από Ελλάδα την προσέγγιση μας.

pamestoixima.gr

Τα βλέμματα είναι καταρχάς στραμμένα, στο αθηναϊκό Classico, που ενδέχεται να βγάλει φαβορί τίτλου… Και πάει για G/G τουλάχιστον, σύμφωνα με την οπτική μας. Με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει κατά ριπάς, με την καλύτερη επίθεση στα playoffs και την ΑΕΚ να παίζει στη έδρα της, νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο! Σέντρα στις 20:30 θα έχουμε στην ματσάρα! H AEK θέλει νίκη και να αποκτήσει διαφορά 4 βαθμών. Ο Παναθηναϊκός με τρίποντο στην έδρα της, την προσπερνάει.

Στις 17:00 νωρίτερα, παίζουν η Λαμία με τον ΠΑΟΚσε ένα εύκολο 2 χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα. Μετράει 2 ήττες σοκ από Μπριζ και Ολυμπιακό. Οπότε συνήθως, την πληρώνει την νύφη ο πιο αδύναμος σε αυτές τις περιπτώσεις. Επίσης η ομάδα της Λαμίας έχει μεγάλο αμυντικό θέμα.

Και τέλος από Ελλάδα, επιλέγουμε στις 19:30 τον Άρη με τον Ολυμπιακό. Δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη. Το Χ2 θεωρητικά μας καλύπτει πλήρως εδώ! Δεν πληρώνει αρκετά όμως, οπότε θα πάω στο ξερό σημείο 2. Ο Άρης παρουσιάζει εικόνα ομάδας με ταβάνι. Ειδικά με την ΑΕΚ ήταν χλιαρός, στα δυο τους ραντεβου. Δεν πείθει και απέναντι στον Ολυμπιακό, αφού το σύνολο του Μεντιλίμπαρ έχει κεκτημένη ταχύτητα από την Ευρώπη και κερδίζει!

pamestoixima.gr

Στα της ΟΠΑΠ Αρένα να επιστρέψω… Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ. Η συμμετοχή του Μπερνάρ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Η αποστολή του αγώνα θα γνωστοποιηθεί την Τετάρτη.

Για την «Ένωση». Μετά τις επιστροφές των Λιβάι Γκαρσία και Πέτρου Μάνταλου που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα, συνέβη το ίδιο στη προπόνηση και με τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Τσίτσα Στάνκοβιτς!

Για το τέλος άφησα την Αγγλία! Με επιλογή το G/G στο Γουλβς - Μπόρνμουθ! Σε παιχνίδι που σε ανοιχτή… ανάγνωση, πάει καρφί για διπλό… Δώστε βάση. Οι γηπεδούχοι έχουν τα εξής νούμερα: φέρνουν 3 σερί Under 2,5 τέρματα & N/G με την Μπόρνμουθ.

pamestoixima.gr

Έχουν 1 μόλις νίκη σε 8 ματς, τελευταία. Οι γηπεδούχοι φέρνουν ακριβώς τα αντίθετα…Το 6/7 Over 2,5 Goal στα τελευταία ματς και το 8/9 Goal/Goal στα πιο πρόσφατα εκτός, δείχνουν το που πάμε. Στοιχείο που μου κάνει ως επιλογή, με μια στοιχειώδη αγωνιστική αντίδραση των «Λύκων», απέναντι στους αντιπάλους τους.

Άρα 1,72 στο G/G ΑΕΚ-ΠΑΟ από pamestoixima.gr. Το 2 στο Άρης - Ολυμπιακός δίνει 1.48Λαμία - ΠΑΟΚ, το ματς πληρώνει στο 2 & Over 1.5 Goal, με ποσοστό 1.35. Από την Γηραιά Αλβιώνα θα πάμε στο Γουλβς - Μπόρνμουθ, με εκατέρωθεν τέρματα και απόδοση 1.50. Απόδοση 5,15 Χ 20€, πάμε στο 103€ κέρδος!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
24/04/2024 - 09:51
Goal - Goal
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1.72
Ολυμπιακός
Άρης - Ολυμπιακός
1.48
2 & Over 1.5
Λαμία - ΠΑΟΚ
1.35
Goal - Goal
Γουλβς - Μπόρνμουθ
1.5
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!