ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
24/04/2024 — 10:56 π.μ.

Δυο διπλά και μια... τριπλή

Στην 7η αγωνιστική των play off εύκολα ή δύσκολα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κάνουν "διπλά" με το ΑΕΚ-ΠΑΟ να είναι όντως η... μητέρα των μαχών και να παίζεται κανονικά τριπλή παραλλαγή(ΠΡΟΠΟ). Αν και οι αποδόσεις είναι ελκυστικές να πας για... αριστερά, κάτι που (δεν) ευνοεί και η παράδοση του συγκεκριμένου ζευγαριού για τους γηπεδούχους.

pamestoixima.gr

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ούτε αγωνιστικά, ούτε από... κλίμα είναι καλά τα πράγματα στους κίτρινους. Το ότι δεν υπάρχει κίνητρο στα play off και κάνει σχεδόν συντήρηση μαζί με διαχείριση για τον τελικό στις 18 Μαΐου μπορεί να του γυρίσει... μπούμερανγκ και να χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια! Γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο μετά από σχεδόν δυο μήνες να γυρνάς τον... διακόπτη και να περιμένεις να παίξεις καλά και να έχεις ρυθμό, ένταση κλπ. Μετά είναι και το οικονομικό, με παίκτες... απλήρωτους, πράγμα που δημιουργεί μια τεταμένη κατάσταση. Την Κυριακή στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με την ΑΕΚ και τον Άρη μπροστά στο σκορ με γκολ του Μορόν, η εμφάνιση του Καρυπίδη και το... κλείδωμα των αποδυτηρίων, κράτησε όλη την ομάδα εντός για συνολικά 28 αντί για 15 λεπτά (αλήθεια ο Έλληνας ρεφ, Βεργέτης, και ο παρατηρητής τι έκαναν, γιατί δεν... επιλήφθηκαν;). H διαρροή/δικαιολογία του Άρη περί... "τραυματιών" δεν είναι σοβαρή, ενώ το ρεπορτάζ λέει πως το αφεντικό... διαφώνησε χοντρά με κάποιους παίκτες, όπως ο Μορόν που δεν βγήκε στο β' ημίχρονο επικαλούμενος ενοχλήσεις, ενώ θα απουσιάσει κι από το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι ο μόνος, ενώ αρκετοί συμπαίκτες του εμφανίζονται ξενερωμένοι εκτός κι αν μέχρι απόψε υπάρξουν... πληρωμές!

Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα των play off! Τα χει όλα: φόρμα, ψυχολογία, το momentum, αύρα, ποιότητα και το πιο... βαθύ ρόστερ. Ο Μedilibar έχει καταφέρει να κάνει σχεδόν όλους τους παίκτες του να νιώθουν σημαντικοί, σε βαθμό όποιος και να παίξει να αποδίδει το ίδιο καλά!! Ο Βάσκος αποδεικνύει όλο και περισσότερο πώς είναι ο κατάλληλος προπονητής για να φέρει τον Ολυμπιακό στο δρόμο των επιτυχιών. Δουλεύει σωστά, έχει ξεκάθαρη ποδοσφαιρική φιλοσοφία, διαθέτει και plan a και plan b, που βασίζονται στην πίεση ψηλά ενώ βρίσκει τον τρόπο να παρατάσσει συνεχώς ενδεκάδες που έχουν ενέργεια και τακτική στόχο-προσήλωση!! Ασφαλώς και είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου, αλλά για να... παραμπεί θα πρέπει να κερδίσει τον Άρη στην Θεσσαλονίκη και να κάτσει "Χινάρι" στην Opap Arena. Στο Βικελίδης εντωμεταξύ επιστρέφουν οι Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, οι οποίοι... φρεσκαρίστηκαν.

pamestoixima.gr

Έχουν προηγηθεί 5 σερί Over 2,5 στο ζευγάρι, ενώ Over 0,5 ημίχρονο ήταν τα 5 τελευταία. Την τρέχουσα σεζόν ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 3/3 με τον Άρη (4-0, 2-1, 3-0), κερδίζοντάς τον με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Ο Άρης έχει δεχτεί γκολ στα 7 από τα 8 τελευταία παιχνίδια του στο Βικελίδης. Ειδικότερα έχει 8 γκολ παθητικό στα 4 προηγούμενα εντός έδρας του (κατά μέσο όρο τρώει 2). Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί γκολ και στις 8 τελευταίες εξόδους του. Και το πιο... σημαντικό στατιστικό: ο Άκης Μάντζιος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό σε 26 παιχνίδια, με 6 διαφορετικές ομάδες. Μετράει 0-4-22 έχοντας να επιδείξει μία ισοπαλία με τη Λαμία/τρεις με τον Άρη και 22 ήττες!!

Τι παίζουμε; Δεν υπάρχει σχέση μεταξύ των δυο ομάδων στο δεδομένο τάιμινγκ. Διπλό & Over 2,5 σε 2,17 στο pamestoixima.gr, να σκοράρει ο Φορτούνης στο 2,80 αλλά και κάρτα στον Τσικίνιο που είναι η... σειρά του.

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟΚ: Η ομάδα του Βόκολου στα play off είναι... άφαντη, πραγματικός σάκος του μποξ. Μετράει 6 ήττες, με 2 διαδοχικές 5άρες και σκορ 4-23 γκολ!! Συνολικά έχει φτάσει στο πρωτάθλημα τις 9 σερί ήττες, όλες με πάνω από ένα γκολ διαφορά!! Αυτή του Λουτσέσκου, πάλι, δείχνει σκασμένη και για πρώτη φορά προέρχεται από 3 σερί ήττες (2 από Μπριζ και Ολυμπιακό). Τώρα πρέπει να κερδίσει στο "Αθανάσιος Διάκος" ενώ μετά ακολουθούν τρία ντέρμπι στην Τούμπα, που αν τα κερδίσει (ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό), τότε την τελευταία αγωνιστική θα πάει στο "Βικελίδης", ίσως και για τον τίτλο! Διαφορετικά όμως, θα φλερτάρει με την... 4η θέση που μπορεί να τον αφήσει εκτός Ευρώπης αν ο Άρης στεφθεί Κυπελλούχος!! Ζόρικα τα πράγματα από εδώ και πέρα για τον δικέφαλο...

pamestoixima.gr

Μεγάλη πελάτισσα του ΠΑΟΚ η Λαμία, που έχει 15 ήττες σε 15 ματς πρωταθλήματος, με τους ασπρόμαυρους να έχουν το 7/7 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Δώδεκα νίκες και μία ισοπαλία έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε 13 συνολικά αγώνες απέναντι στη Λαμία και 32-4 συνολικό σκορ. Η Λαμία έχει δεχτεί γκολ στα 12 από τα 13 τελευταία ματς στο «Αθανάσιος Διάκος», ενώ ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει και στα 12 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.

Τι παίζουμε; Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα καλά του, φάνηκε κι από το άλλοθι που έψαξε ο Λουτσέσκου μετά την ήττα από τους... αναπληρωματικούς του Ολυμπιακού. Η Λαμία στην κατάσταση... αποσύνθεσης που βρίσκεται όμως, φαντάζει σαν ο ιδανικός αντίπαλος για να του δώσει... ανάσες, λίγο ηθικό και καλή ψυχολογία εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Θα ρισκάρω για υψηλότερη απόδοση στο διπλό & G/G που πληρώνει 2,77 και Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 2,20.

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Το φετινό ζευγάρωμά τους έχει απολογισμό 1-1-1, με τον Τερίμ να είναι αήττητος από τον Αλμέιδα αφού έφερε 2-2 στα Φιλαδελφεια και τον κέρδισε 2-1 με ανατροπή στην Λεωφόρο. Μου έκανε εντύπωση διαβάζοντας την στατιστική του ζευγαριού πως από τα 10 τελευταία μεταξύ τους ντέρμπι, τα τρία έληξαν 0-0 αλλα τα υπόλοιπα 7 ήταν Over 1,5 από το α’ ημίχρονο! Επίσης, η φετινή συνήθεια των δυο αντιπάλων, όταν παίζουν εντός και εκτός έδρας αντιστοίχως: η ΑΕΚ σκόραρε και στα 16 ματς στην Opap Arena, ενώ ο Παναθηναϊκός σκόραρε στα 15 από τα 16 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του. Και η μεν και ο δε μάλιστα, στα 12 από αυτά τα παιχνίδια τους σκόραραν πάνω από μία φορά.

pamestoixima.gr

Η ΑΕΚ που προέρχεται από το πιο δημιουργικό της ημίχρονο στα play off, έχει δυο κολλητά ντέρμπι μέσα σε 5 βράδια, με Παναθηναϊκό απόψε και την Κυριακή στην Τούμπα. Αν κερδίσει και τα δύο, τότε το πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη των φετινών play off. Και με 4 βαθμούς όμως, αρκεί το τρίποντο να είναι με τον ΠΑΟ, θα αγκαλιάσει το back to back. Για να το καταφέρει θα πρέπει να κάνει κάτι που καμία ομάδα δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα στα play off, δηλαδή να επικρατήσει σε δύο συνεχόμενα ντέρμπι με αντιπάλους του Big 4! Και συγχρόνως να κάνει 3 σερί νίκες με αντιπάλους του Big 5, που επίσης αγνοείται. Φαντάζει πολύ δύσκολο στα μάτια μου όμως, γιατί η εικόνα της προβληματίζει. Το δεδομένο είναι πως και οι 4 διεκδικήτριες του τίτλου είναι σήμερα κοντά αλλά η μοναδική που απέχει μόλις δυο βηματα/τρίποντα είναι η ομάδα του Αλμέιδα.

Ο Παναθηναϊκός κανονικά θα παίξει μόνο για την... νίκη προσπέρασης της ΑΕΚ. Το τριφύλλι μοιάζει να είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, προέρχεται από σερί καλών εμφανίσεων και το δικό του παραγωγικότερο ματς επί Τερίμ. Αν και η 5άρα στην Λαμία, μπορεί να λειτουργεί και σαν παραμορφωτικός καθρέπτης λόγω αντιπάλου. Το εντυπωσιακό με τον Τούρκο είναι η πρακτική του στην επιλογή της 11άδας: όταν κερδίζει ένα ματς ξεκινά στο επόμενο με την ίδια διάταξη με την οποία είχε τελειώσει το προηγούμενο!! Νίκησε την ΑΕΚ με τον Αράο σε ρόλο σύρτη και 3-6-1, έτσι ξεκίνησε και στο "Βικελίδης". Νίκησε τον Άρη παίζοντας 3-5-2 στην επανάληψη, έτσι ξεκίνησε και εναντίον της Λαμίας. Κέρδισε με ανατροπή την Λαμία, παίζοντας 4-2-3-1, έτσι ξεκίνησε και στο "Αθανάσιος Διάκος". Προφανώς το ίδιο πρέπει να περιμένουμε και στον αποψινό "τελικό". Και όπως επαναλαμβάνει ο Τερίμ στους παίκτες του... "ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει"!!! Άρα πρέπει να περιμένουμε στην ενδεκάδα Λημνιό και Βέρμπιτς στα δυο άκρα, εφόσον δεν είναι διαθέσιμος για να ξεκινήσει ο παικταράς Μπερνάρ!!!

pamestoixima.gr

Για μένα είναι... τελικός για 3 το ματς στην Οpap Arena. Όποιος από ΑΕΚ/Παναθηναϊκό κερδίσει θα πάρει τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ η ισοπαλία τους θα βάλει πολύ... απειλητικά στο κόλπο τον Ολυμπιακό που παρακαλάει για "Χ" απόψε. Για αυτούς τους λόγους θεωρώ το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ως το καθοριστικότερο ντέρμπι της σεζόν μέχρι σήμερα. Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής, με παραγωγικές επιθέσεις και ψιλο-προβληματικές άμυνες. Και μια επισήμανση: από τα 17 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τα 12 έληξαν με ισοπαλία ή διπλό.

Τι παίζουμε; Η αγωνιστική ισορροπία και η παράδοση που δεν ευνοεί τους γηπεδούχους στο συγκεκριμένο ζευγάρι, δεν δικαιολογούν με τίποτα τις αποδόσεις στον "άσο". Το πιο συνετό bet ασφαλώς είναι το G/G σε απόδοση 1,72 στο pamestoixima.gr. Aν υπάρχει νικητής στην αναμέτρηση τότε αυτό θα γίνει με Over 2,5 που πληρώνει 1,90. Εγώ θα πάω με το Χ σε απόδοση 3,53, αποτέλεσμα άλλωστε που ήρθε 3 φορές στα τελευταία 5 ζευγαρώματά τους. Δεν μπορώ να αγνοήσω και την κατάσταση του καυτού Φώτη Ιωαννίδη (23 γκολ στη σεζόν), που κάνει και καλά ματς κόντρα στην ΑΕΚ. Το anytime σκοράρισμα του στο 2,85 με... προκαλεί.

mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
24/04/2024 - 10:56
Goal - Goal
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
1.72
2 & Goal - Goal
Λαμία - ΠΑΟΚ
2.77
2 & Over 2.5
Άρης - Ολυμπιακός
2.17
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
24/04/2024 - 10:56
Ισοπαλία
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
3.53
Over 1.5 στο 1ο ημίχρονο
Λαμία - ΠΑΟΚ
2.2
mixos
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Ευάγγελος Μίχος
24/04/2024 - 10:56
Ιωαννίδης να σκοράρει
ΑΕΚ - ΠΑΟ
2.85
Φορτούνης να σκοράρει
Άρης - Ολυμπιακός
2.8
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!