ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
26/04/2024 — 11:12 π.μ.

Δυάδα μεγάλης απόδοσης από Γαλλία και Γερμανία!

Η αγωνιστική που τελείωσε στην Σούπερ Λίγκα, έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην Ένωση στην καλύτερη της παράσταση και στις δύο σεζόν του Αλμέιδα. Βέβαια είδαμε έναν πολύ κακό ΠΑΟ, αλλά για να ειναι μια ομάδα πολυ κακή σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, θα πρέπει να παίξει καλά η μία. Η ΑΕΚ διάβασε πολύ καλά τι έπρεπε να πράξει με την ενδεκάδα που κατέβασε ο Τερίμ. Κλείνοντας τις συνεργασίες των Τσερίν και Μπακασέτα με τον Ιωαννίδη, ο ΠΑΟ στον οποίο φάνηκε παρά πολυ η απώλεια του Μπερνάρ, δεν είχε καμία τύχη. Ειδικά από την στιγμή που ο Παλάσιος και ο Λημνιός δεν μπορούν να περάσουν πιο μέσα και να δώσουν στηρίγματα. Οι γραμμές ήταν πολύ αραιά τοποθετημένες. Επιπλέον όταν στο δεύτερο μέρος επέλεξε το 3-5-2 που έδωσε ευκολία στην ΑΕΚ να χτυπήσει από τα άκρα και τελικά το 3-0 μάλλον ήταν και τιμητικό για τους φιλοξενούμενους.

pamestoixima.gr

Στα στοιχηματικά της ημέρας, πρώτη επιλογή μου για σήμερα από το γαλλικό πρωτάθλημα η αναμέτρηση της Μονπελιέ με τη Ναντ, με τις δύο ομαδες να βρίσκονται κοντά στην κατάταξη, αφού η γηπεδούχος ειναι 12η, ενώ η φιλοξενούμενη βρίσκεται στην 14η θέση. Από νίκη εκτός έδρας με 2-1 προέρχεται η Μονπελιέ κοντρα στη Ρεμς. Από την άλλη μεριά η Ναντ υπέστη βαρια ήττα εντός από τη Ρεν. Ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, θεωρώ πως το Goal - Goal & Over 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.27 είναι μια καλή επιλογή.

pamestoixima.gr

Εξαιρετικά κρίσιμο το ματς της Μπόχουμ με την Χόφενχαϊμ για την γηπεδούχο, που έχει πέσει στην 16η θέσω που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Ηττήθηκε 1-0 από την Βόλφσμπουργκ στο προηγούμενο παιχνίδι και θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αφού είναι τιμωρημένοι ο μέσος Οστερχαγκε και ο εξτρέμ Αντβι Ατζει. Η Χόφενχαϊμ έρχεται από ενα ματς ροντέο με την Γκλάντμπαχ όπου κέρδισε 4-3. Εκτός για αυτό το ματς θα είναι ο μέσος Κόντε και ο αμυντικός Γκσιγκερ. Κυνηγάνε Ευρώπη χωρίς πολλές ελπίδες οι φιλοξενούμενοι. Βλέπουμε ματς με υψηλό σκορ, στο Οver 3.5 η επιλογή μας με την απόδοση στο 2.12 στο pamestoixima.gr.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
26/04/2024 - 11:12
Goal - Goal & Over 2.5
Μονπελιέ - Ναντ
2.27
Over 3.5
Μπόχουμ - Χόφενχαϊμ
2.12
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!