Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τελικοί με γκολ

Καλημέρα σας φίλοι μου! Φωτιά μπήκε πάλι στη κορυφή της Super League με την ανατροπή του Παναθηναικού κόντρα στην ΑΕΚ και η υπόθεση τίτλος φαίνεται ότι θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Σήμερα ποντάρουμε στα play out όπου αρκετές ομάδες καίγονται και το κίνητρο θα είναι ο οδηγός.

Ατρόμητος και Πανσερραικός είναι αδιάφοροι και ήρεμοι με το γεγονός αυτό να λύνει τα πόδια και των δύο και αναμένω ένα καλό παιχνίδι όπου μπορούν να βρουν δίχτυα αμφότεροι λόγω και της χαλαρότητας. Γκολ περιμένω και στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό και Βόλο να είναι σε καλή κατάσταση και να δίνουν ματς με γκολ φέτος. Το 2-3 όριο είναι το λογικότερο και περιμένω να επαληθευτεί για 3η φορά φέτος σε αναμέτρησή τους. Η τριάδα μου κλείνει με κάρτες στο Ηράκλειο και τον απελπισμένο ΠΑΣ να δίνει τελικό μπας και δει φως. Το να δεχτεί περισσότερες κάρτες ο ΠΑΣ από τον ΟΦΗ είναι το πιθανότερο σενάριο και επιλέγεται.

Μιλώντας για ΠΑΣ,μετά και την ισοφάριση που δέχτηκε από τον Παναιτωλικό τη περασμένη εβδομάδα θεωρώ πως δε μπορεί να γλυτώσει τον υποβιβασμό η ιστορική ομάδα. Σε συνδυασμό με τη διοικητική ανασφάλεια με την ομάδα στον αέρα, το μέλλον προμηνύεται δύσκολο. Θα τα δώσουν όλα και θα αναγκαστούν να ανοιχτούν με το γεγονός αυτό να βοηθάει τον ΟΦΗ εντός έδρας να βρει χώρους και να απειλήσει. Η διπλή ευκαιρία του ΟΦΗ με over 1,5 είναι σε καλή απόδοση και με τους Κρητικούς να θέλουν μίνιμουμ το βαθμό για να νιώσουν τελείως ασφαλείς εκτιμώ πως θα επαληθευτεί.

Τέλος, κλείνουμε με το Αστέρας-Κηφισιά σε ματς που μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν κίνητρο αλλά και με τον Αστέρα να θέλει να δείξει ότι δε θα είναι ο αδιάφορος σάκος του μποξ που φαίνεται ως τώρα. Το over 1,5 εδώ είναι ένα καλό στήριγμα και επιλέγεται.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
06/04/2024 — 09:42 π.μ.
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 1Χ&over 1,51.72
win
Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά over 1,51.31
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.25 67.6
fountaristos
Φουνταριστός
06/04/2024 — 09:42 π.μ.
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΣ περισσότερες κάρτες1.87
win
Παναιτωλικός - Βόλος 2-3 γκολ1.95
lose
Ατρόμητος - Πανσερραικος gg1.87
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 6.82 68.19
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 60 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 63 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 64 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.