Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Πρόβα στέψης ή παράταση;

Καλημέρα σας φίλοι μου! Είδαμε μεγάλο έργο χτες στη Καισαριανή και ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κύλησαν όπως αναμενόταν, ο ΠΑΣ βρήκε γκολ που και αυτό το έγραψα αλλά σε καμία περίπτωση δε περίμενα όχι τρίτο, αλλά ούτε το δεύτερο. Πέσαμε στο μόνο διπλό της σεζόν για τους ηπειρώτες και αυτό ήταν ταφόπλακα για τη Κηφισιά που θα του κάνει παρέα στη Β εθνική του χρόνου. Τα play outs τελείωσαν χτες από το όποιο ενδιαφέρον και σήμερα ίσως έχουμε και ουσιαστικό τέλος στα play offs για τον τίτλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία με το μυαλό και στην Άστον Βίλα και τον ιστορικό ημιτελικό που έρχεται αλλά ταυτόχρονα παίζουν και τη τελευταία τους ζαριά για καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα ελπίζοντας σε ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα. Η Λαμία πήρε πόντο από τον ΠΑΟΚ και πήρε το δικό της ιστορικό βαθμό σε play offs και δύσκολα βλέπω να προβάλλει αντίσταση. Το καθάρισμα από νωρίς και όσο πιο ξεκούραστα γίνεται είναι το ζητούμενο και ο άσος από ημίχρονο όπως και το no goal είναι οι επιλογές από το Καραισκάκη.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι σε ελεύθερη πτώση σωματικά πνευματικά και τακτικά με τη γκέλα στη Λαμία και το σώσιμο του βαθμού στο τέλος να επιβεβαιώνει την κάθοδο. Ο Δικέφαλος έχει λίγες πιθανότητες πλέον και φυσικά παίζει τα ρέστα του σήμερα μπροστά στον κόσμο του κόντρα στην ΑΕΚ για να ανέβει. Η Ένωση έκανε επίδειξη δύναμης στον τελικό της Τετάρτης με τον Παναθηναικό και η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Σε συνδυασμό με τη δεδομένη ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ της, δε μπορώ να δω την ομάδα του Αλμέιδα να χάνει σήμερα στη Τούμπα. Ίσως το διπλό να μην είναι εύκολο αλλά το Χ2 με Over 1,5 εκτιμώ πως είναι ισχυρή κολόνα για σήμερα. Από κοντά και το αμφισκόρ που λογικά θα επαληθευτεί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Ο Παναθηναικός είναι υποχρεωμένος να μαζέψει τα κομμάτια του από τη συντριβή στη Φιλαδέλφεια και τη διαφαινόμενα αποτυχία (ακόμα μία) να κατακτήσει τίτλο μετά από 14 χρόνια. Το ψυχολογικό βάρος είναι τεράστιο και ο πράσινοι σήμερα είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν τον Άρη αφού σε αντίθετη περίπτωση και ειδικά αν η ΑΕΚ δε κερδίσει νωρίτερα τον ΠΑΟΚ θα μιλάμε για έξτρα πατατράκ με σοβαρούς τριγμούς για τον Τερίμ και τους παίκτες του. Ο Παναθηναικός θα έχει σοβαρές απουσίες στα μετόπισθεν και ένα κόσμο μουδιασμένο στη καλύτερη ή έξαλλο στη χειρότερη ενώ ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός με τον Ολυμπιακό και έρχεται να δείξει τι τον περιμένει στον τελικό Κυπέλλου. Ο άσος είναι για τα σκουπίδια από τη Λεωφόρο, θα κρατήσω το αμφισκόρ αφού η άμυνα του Παναθηναικού είναι ειλικρινά θλιβερή σε ποιότητα και αντοχή, πόσο μάλλον με σύνθεση ανάγκης σήμερα ενώ μπροστά δεδομένα μπορεί να βρει γκολ στην έδρα του όπως κάνει πάντα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
28/04/2024 — 10:52 π.μ.
Ολυμπιακός - Λαμία 1/11.38
win
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Χ2&over 1,51.87
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.58 77.42
fountaristos
Φουνταριστός
28/04/2024 — 10:52 π.μ.
Ολυμπιακός - Λαμία ng1.53
win
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ gg1.7
win
Παναθηναικός - Αρης gg2.05
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 5.33 53.32
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ