Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ιστορική ευκαιρία!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η ατυχία χτύπησε τη πόρτα τη Κυριακή με το ματς της Λεωφόρου να έχει ξανά κατήφορο αλλά όχι άσο το ημίχρονο, ενώ το απευθείας φάουλ επαληθεύτηκε αλλά από τον (συγκλονιστικό) Μπερνάρ αντί του Μπακασέτα. Σήμερα έχουμε ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ρεβάνς των ομάδων μας για τους προημιτελικούς του Conference League και πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε με την ευχή γύρω στα μεσάνυχτα να έχουμε 2 ομάδες σε ημιιτελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Ολυμπιακός πάει στην Πόλη με προίκα το 3-2 του Καραισκάκη που με λίγη προσοχή θα είχε μεγαλύτερο προβάδισμα να υπερασπιστεί. Οι ερυθρόλευκοι όμως σε κάθε περίπτωση έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση αλλά το έργο τους σήμερα θα είναι δύσκολο σε μια έρα που θα κοχλάζει και μια Φενέρ που αναμενόμενα θα τα δώσει όλα και έχει μεγαλη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Κλειδί να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πιέσει ψηλά και να χαλάσει την άναπτυξη των τούρκων για μεγάλο διάστημα και να εκμεταλλευτεί τις δεδομένες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη κόντρα. Εκτιμώ πως και η σκοπιμότητα του ματς θα φέρει γκολ στο παιχνίδι και το 1 έως 4 σύνολο είναι καλό στήριγμα στη δυάδα μου.

Θα ποντάρω και ένα combo με το over 4,5 κάρτες να είναι πιθανότατο, το over 7,5 κόρνερ επίσης και τέλος το over 8,5 τελικές στην εστία συνολικά σε ένα ματς που θα έχει εκατέρωθεν φάσεις και υψηλό τέμπο.

ΠΑΟΚ-ΜΠΡΙΖ

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο Βέλγιο αλλά το τελικό 1-0 της Μπριζ αφήνει ορθάνοιχτη τη πόρτα για ανατροπή σήμερα στην καυτή Τούμπα και με τους Βέλγους να έχουν σημαντικές απουσίες λόγω τιμωριών. Φυσικά το έργο και του δικεφάλου είναι εξαιρετικά δύσκολο με μια ομάδα πολύ fit και ταχυδυναμική και θα χρειαστεί τεράστια συγκέντρωση και πολλά τρεξίματα ειδικά από τα χαφ και ακραία μπακ που θα χρησιμοποιήσει ο Λουτσέσκου. Εκτιμώ πως το παιχνίδι δύσκολα δεν θα βγάλει αμφισκόρ σε 2η αναμέτρηση τέτοιων ομάδων και το Goal goal θα μπει στην δυάδα μου.

Το combo να σκοράρει ο ΠΑΟΚ 2+ γκολ και το αμφισκόρ (που μένει να φανεί αν θα είναι αρκετό για πρόκριση) συμπληρώνει και τη δυάδα combo υψηλής απόδοσης.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
18/04/2024 — 12:55 μ.μ.
ΠΑΟΚ - Μπριζ gg1.7
lose
Φενερ - Ολυμπιακος 1-4 γκολ1.28
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 2.18 76.16
fountaristos
Φουνταριστός
18/04/2024 — 12:55 μ.μ.
ΠΑΟΚ - Μπριζ combo2.57
lose
Φενερ - Ολυμπιακος combo3.05
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 7.84 78.39
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 45 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 48 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 48 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 49 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.