Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Derby και..κρυφτό

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ταμείο χτες για τη στήλη αλλά με γλυκόπικρη γεύση αφού ο Παναιτωλικός (ειδικά) δεν βρήκε γκολ για να πιάσουμε και το σύνολο στο Αγρίνιο και να έχουμε το απόλυτο. Ο ΠΑΣ καταδικάστηκε σε υποβιβασμό και μένει να φανεί ποιος θα τον ακολουθήσει με το Κηφισιά-Παναιτωλικός να είναι αίμα κι άμμος την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα έχουμε play offs με σπουδαίο ντέρμπι κορυφής και υποχρεώσεις ενόψει ευρωπαικών αγώνων για τους εκπροσώπους μας.

ΛΑΜΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έκανε το μίνιμουμ με τον Άρη και έκανε σεφτέ στο μίνι πρωτάθλημα όπου θέλει μόνο νίκες για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του αλλά κυρίως να τερματίσει πάνω από κάποιον για ευρωπαικό εισιτήριο. Σήμερα στη Λαμία και ενόψει Φενέρ, δεν υπάρχει κάποιο άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη και όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη με αρκετό rotation λόγω αυτού και τιμωριών. Το διπλό θα επαληθευτεί, το παντρεύω με το under 4,5 (σε combo μιας και για περίεργο λόγο δε δίνεται απευθείας) ενώ θα επιλέξω και το no goal από την αναμέτρηση.

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πρόβα τελικού θα έλεγε κάποιος με κλασσικό κλισέ αλλά μόνο τέτοιο δε βλέπω σήμερα. Το κρυφτό που αναφέρω στον τίτλο της στήλης αφορά το ματς στο Χαριλάου όπου ο Άρης δεν έχει καμία σκοπιμότητα βαθμολογικά ενώ ο Παναθηναικός θέλει να χτίσει στη νίκη επί της ΑΕΚ αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι ένα πισωγύρισμα που δεν διορθώνεται. Εκτιμώ πως ο Μάντζιος σε καμία περίπτωση δε θα επιλέξει την τακτική του τελικού και θα πάω ένα βήμα παρακάτω εκτιμώντας πως ο Άρης θα δώσει εντελώς τη μπάλα στον Παναθηναικό, θα παίξει χαμηλά και θα ψάξει στους χώρους τις ευκαιρίες του ενώ στον τελικό προβλέπω να πιέζει με φοβερή ενέργεια ψηλά τα αδύναμα στόπερ και μπακ των πράσινων για να ξεχαρβαλώσει το πλάνο του τριφυλιού.

Ναρκοπέδιο το παιχνίδι που εξαρτάται και από τα αποθέματα ενέργειας στους κομβικούς Ιωανίδη Μπακασέτα και Μπερναρ, θα επιλέξω όμως το να σκοράρει πρώτος ο Παναθηναικός μετά από 4 σερί ματς που μένει πίσω σε σκορ.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Κλείνουμε με το ντέρμπι κορυφής και δικεφάλων. Ο Αλμέιδα είδε το τεράστιο σερί 17 ντέρμπι να σταματά στη Λεωφόρο με ανατροπή και την ομάδα του να μη βρίσκει λύση σε κλειστή άμυνα και χώρους. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι ομάδα που δε θέλει και δε μπορεί να προσεγγίσει έτσι παιχνίδι ακόμα και να κρίνεται τίτλος και είναι βασικός λόγος που περνάει δύσκολα στην Opap Arena με 4 σερί ήττες χωρίς να βρίσκει καν γκολ. Θα δούμε αρκετές αλλαγές από τον Πελάδο ενώ ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να σκεφτεί τη Μπριζ αφού με ήττα θα πέσει από τη κορυφή.

Η έδρα με την παράδοση και το βάθος της ΑΕΚ δίνουν το προβάδισμα στην ένωση με το 1Χ και over 1,5 να είναι επιλογή, ενώ ο ΠΑΟΚ σίγουρα έχει την ποιότητα ειδικά αν τα χαφ του κλέψουν μπάλες στον άξονα να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, να βγει μπροστά σε δευτερόλεπτα και να σκοράρει. Το αμφισκόρ κλεινει τη τριάδα μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
07/04/2024 — 10:45 π.μ.
Λαμία - Ολυμπιακός 2&under 4,51.55
lose
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1Χ&over 1,51.55
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.4 72.08
fountaristos
Φουνταριστός
07/04/2024 — 10:45 π.μ.
Λαμία - Ολυμπιακός ng1.62
lose
Αρης - Παναθηναικός ΠΑΟ πρώτο γκολ1.65
win
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ gg1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 4.81 72.17
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 60 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 63 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 64 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.