Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ιστορική ευκαιρία

Καλημέρα σας φίλοι μου! 2 ελληνικές ομάδες στους 8 ευρωπαικής διοργάνωσης, πρωτόγνωρο γεγονός και ιστορική ευκαιρία για τους εκπροσώπους μας να κάνουν το βήμα παραπάνω προς το όνειρο και έναν τελικό, πόσο μάλλον όταν ο τελικός είναι στην Αθήνα. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπριζ και πάμε να δούμε τις επιλογές μου με ευχή θετικό αποτέλεσμα και για τους δύο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο Ολυμπιακός πέρασε με περίπατο από τη Λαμία την Κυριακή και δείχνει σε καλή κατάσταση μετά τη διακοπή αφού η μόνη του ήττα, αυτή από την ΑΕΚ, ήρθε με καλή εμφάνιση όπου δικαιούταν κάτι παραπάνω. Ο Μεντιλίμπαρ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλήρες ρόστερ σήμερα και μένει να φανεί αν θα μείνει πιστός στο δικό του πλάνο ή θα προσαρμοστεί και στην αντίπαλό του όπου ειδικά επιθετικά έχει παίχτες με μεγάλη ποιότητα.

Οι Τούρκοι είναι σαφώς ξεκούραστοι με ένα ματς μόλςι το τελευταίο 20ημερο αλλά ταυτόχρονα η συγκέντρωση δεν είναι βέβαιη με τα οσα συνέβησαν με τη Τραμπζονσπορ αλλά και την ανοιχτή κόντρα με την ομοσπονδία. Σίγουρα θέλουν πολύ το θετικό αποτέλεσμα και το προβάδισμα για τη ρεβάνς αφού είναι ομάδα που έχει στόχο τον τελικό της Opap Arena. 

Εκτιμώ πως δύσκολα θα μείνει κάποιος από τους δύο στο μηδέν με το αμφισκορ να είναι η επιλογή μου από το Καραισκάκη με την ευχή ο Ολυμπιακός να σκοράρει περισσότερα και να μη βρεθεί πίσω.

ΜΠΡΙΖ-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά το ζευγάρι του από το Βέλγιο και το γραφικό Μπριζ όπου επίσης το έργο του θα είναι δύσκολο. Ο Δικέφαλος είναι σε φουλ ψυχολογία μετά την ισοπαλία στη Φιλαδέλφεια που τον κράτησε στην κορυφή και έχει δείξει φέτος στα ευρωπαικά παιχνίδια πως είναι απόλυτα σοβαρός και αποτελεσματικός. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί του ζευγαριού αν είναι προσεκτικός σήμερα απέναντι σε ομάδα που έχει σαφώς ποιότητα αλλά και εσωτερικές αναταράξεις με υπηρεσιακο προπονητή.

Η επιθετική ποιότητα των παικτών του Λουτσέσκου θα φέρει τουλάχιστον ένα γκολ για τον ΠΑΟΚ αλλά το ίδιο περιμένω και από τους Βέλγους, κυρίως λόγω ασταθούς 4αδας του ΠΑΟΚ πίσω αλλά και της έδρας. Το αμφισκόρ είναι και από εδώ η επιλογή.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
11/04/2024 — 10:14 π.μ.
Ολυμπιακός - Φενερ gg1.65
win
Μπριζ - ΠΑΟΚ gg1.72
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.84 85.14
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 60 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 63 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 64 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.