Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Άχαστοι άσοι

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η ατυχία καραδοκούσε και χτες για τη στήλη με το Χ στα Γιάννενα να σπάει στο 93 και το ματς στη Καισαριανή να μην έχει ένα ακόμα γκολ παρόλες τις ευκαιρίες και το κίνητρο. Σήμερα έχουμε play offs κουτσουρεμένα αφού το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ έχει αναβληθεί αλλά στοιχηματικά θεωρώ ότι υπάρχει ευκαιρία για μεροκάματο αλλά και fun bet.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ

Ο Παναθηναικός έκανε μεγάλο διπλό στο Χαριλάου που ''έσβησε'' μέρος της ήττας από τον ΠΑΟΚ με τους πράσινους να είναι στο κόλπο και φυσικά αυτονοήτως να θέλουν το 2 στα 2 με τη Λαμία πριν πάνε στην Opap Arena να παίξουν τα ρέστα τους. Η Λαμία έχει κάνει τη ζημιά φέτος στον Παναθηναικό παίρνοντας Χ στη Λεωφόρο αλλά αυτό δε μπορεί να συμβεί και 2η φορά στην ίδια σεζόν με το κίνητρο να είναι σπουδαίο. Ο άσος από ημίχρονο θα επαληθευτεί αφού περιμένω τους παίκτες του Τερίμ να μπουν δυνατά για να καθαρίσουν γρήγορα και χωρίς άγχος. Fun bet να σκοράρει ο Μπακασέτας με απευθείας φάουλ που στο 20 απόδοση είναι πολύ ελκυστικό.

ΑΕΚ-ΑΡΗΣ

Μπορεί στη θεωρία να είναι δυσκολότερος ο άσος στην Opap Arena μιας και η ΑΕΚ δεν είναι σε καλό φεγγάρι και ο Άρης φέτος έχει αποδειχτεί πολύ σκληρό καρύδι για την Ένωση, όμως στη πράξη εκτιμώ πως θα δούμε περίπατο. Η ΑΕΚ γιορτάζει τα 100 της χρόνια, έχει μεγάλο πλεόνασμα ποιότητας και βάθους σε σχέση με τον αντίπαλό της, έχει την έδρα αλλά και το κίνητρο να επανέλθει σε καλές εμφανίσεις και τρίποντα μετά από 2 στραβοπατήματα. Ο άσος με over 1,5 δε χάνεται και από κοντά ο Πόνσε σκόρερ anytime με τον Αργεντίνο να μπορεί να εκμεταλλευτεί την απουσία του Λιβάι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
14/04/2024 — 10:13 π.μ.
Παναθηναικός - Λαμία 1/11.47
lose
ΑΕΚ - Αρης 1&over 1,51.37
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.01 120.83
fountaristos
Φουνταριστός
14/04/2024 — 10:13 π.μ.
Παναθηναικός - Λαμία Μπακασέτας γκολ με φάουλ20
lose
ΑΕΚ - Αρης Πονσε σκορερ1.91
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
5 38.2 191
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 60 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 63 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 63 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 64 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.